HARTENOLIE doTERRA®

HARTENOLIE doTERRA®
THE REAL HAPPINESS IS NOT WHAT YOU HAVE OR WHAT YOU RECEIVE,
IT’S WHAT YOU SHARE


doTERRA® is de naam van de meest zuivere essentiële olie wereldwijd gebruikt. Certified Pure Therapeutic Grade®, 100% zuivere en natuurlijke olie waardoor de therapeutische werking van planten en bloemen hoog is en bewaard blijft. Omdat de olie zo puur is kun je met deze olie op verschillende manieren werken. Wil je concentratie/balans/motivatie bevorderen of ondersteunen in een werkruimte of een wachtkamer, dan is de diffuser ook fantastisch. Daarnaast zijn sommige oliën geschikt voor inname en kunnen vrijwel alle oliën puur op de huid worden aangebracht. Denk eens aan Lavendel bij schaafwonden of Past Tense bij hoofdpijnklachten. En… natuurlijk de AromaTouch Techniek – de massage. De werking is ongekend sterk.

De AromaTouch Techniek is een prachtige massage van 45 minuten, waarbij er van de rug tot en met het hoofd en op de voeten wordt gewerkt. De 8 op elkaar afgestemde oliën hebben als doel het totale zenuwstelsel van het lichaam in evenwicht te brengen waardoor het zelfhelend vermogen optimaal kan zijn. Wat maakt dat deze olie zo krachtig werkt? De celwand van de olie is gelijk aan de wand van onze cellen. We nemen haar direct op en de helende werking van de olie heeft direct invloed op je energetische en fysieke lichaam. Body mind & spirit krijgen wat je noemt de maximale AromaTouch.

Volledige ontspanning en meteen een flinke boost! De AT werkt ook krachtig door na de behandeling. Vermindering van fysieke en emotionele stressoren geeft ondersteuning aan een gezond functionerend autonoom zenuwstelsel. De AT is een reis op zichzelf; is de grens bereikt of wil je de grens verleggen? Kom dan de AromaTouch zelf ervaren. Het is natuurlijk mogelijk om thuis ter ondersteuning ook oliën te gebruiken, daarin kan ik je adviseren.

De prijs voor een AromaTouch massage bedraagt €49.50.
De prijs voor een Oil Special massage bedraagt €57.50.

INSPIRATIE-AVOND: Hoe voel jij je vandaag?! Een gezond en inspirerend leven begint bij je zelf! Dat is uitdaging! Waarschijnlijk herken je het volgende gevoel: veel te doen, verplichtingen, prikkels, sociale afspraken, werk. Bijna twee jaar geleden ervaarde ik de essentiële oliën van doTERRA. “Nature in just a drop”. En dat is het! Door de olie sta je weer in contact met de helende kracht van de natuur. Mijn wens is om mensen hiermee te inspireren. Nodig jouw gasten uit voor een inspiratie-avond als zij ; – willen ontdekken hoe essentiële oliën je gevoel van welzijn enorm kunnen vergroten! – willen ontdekken hoe deze oliën er voor kunnen zorgen dat je je geaard en meer in jouw eigen energie voelt staan, – het geheim willen ontdekken voor een diepe nachtrust en snel in slaap vallen, – benieuwd zijn hoe je jouw focus op werk of studie in een paar seconden kunt vergroten, – willen weten hoe je jouw immuunsysteem kunt boosten in de herfst en winter of kunt detoxen in het voorjaar. Dan delen we de kennis, kennis die al eeuwen beschikbaar is, een tool op het pad van heelheid. Jouw gasten kunnen kennis maken met de oliën en hun zuivere geuren, geïnspireerd raken en ervaren wat het hun brengt. Informeer naar de mogelijkheden. Wil je liever gast zijn op een inspiratie-avond? – de data vind je in de agenda. Je kunt de olie ook bij mij bestellen of je kunt zelf inschrijven zodat je any time jouw favoriete olie kunt bestellen met aantrekkelijke korting.
Ik blijf me verwonderen over de enorm krachtige werking van de producten, ik zet ze op allerlei manieren in, ze dragen ongelooflijk bij in welzijn voor kinderen en volwassenen.

doTERRA Healing Hands Foundation ™

De doTERRA Healing Hands Foundation tm is een non-profit organisatie die zich inzet voor de verbetering van de levensstandaard van miljoenen mensen over de hele wereld. Zij doen dit door samen te werken met organisaties en wellness advocates. Healing Hands streeft er naar hoop en heling te brengen voor een leven vrij van ziekte en armoede en om verarmde gemeenschappen de tools te bieden die nodig zijn om zelfstandig te worden en de mogelijkheid te bieden om self-supporting te zijn. doTERRA® is verantwoordelijk voor de overheadkosten voor de Healing Hands Foundation tm en verzekerd dat 100% van de donaties direkt naar degenen gaan die steun ontvangen.

doTERRA® koos Healing Hands Oil Rose Lotion als donatie product vanwege zijn unieke waarde. De hand lotion is doordrenkt met essentiële olie van Roos, ook wel de koningin van de essentiële oliën. Bij bestelling van deze hand lotion gaat het volledige bedrag naar de Healing Hands Foundation tm.

De projecten:

  • Bulgarije Lavendel en Melisse Project
  • Guatemala Cardamom Centre
  • Haiti Vetiver Water Project
  • Nepal Wintergreen Earthquake Relief
  • Somalie Francinsense Project
  • toekomstige nieuwe projecten worden verwacht in Ghana en Peru.
  • Wilt je meer weten over deze projecten, kijk dan op de website van de Healing Hands Foundation