Test

Emotie en oliën, Essential Aromatics

Emotie en oliën, Essential Aromatics

Motivate, Cheer, Passion, Console, Peace en Forgive.

Overgave.

“Alles wat je volledig aanvaardt brengt je vrede. Dat is het wonder van overgave” (Eckhart Tolle). Aanvaard jij alles wat er zich in jouw leven voordoet moeiteloos? We hebben allemaal onze wensen en dromen. Nee; dromen zijn zeker geen bedrog maar soms heeft het universum hele andere plannen met ons en hebben we niet alles in de hand. Het is mens-eigen om eerst alles uit de kast te halen om je dromen waar te maken. Blik op oneindig en vooral de focus houden! Maar waarop eigenlijk? Op je ambities? Op je daden en je doen die maken dat je goed en gelukkig oud kunt worden? Een statement dat we van huis uit meekregen. Maar wat nou als er een kink in de kabel komt; accepteer je dan ook moeiteloos dat het vanaf dat moment toch iets anders gaat dan je gedacht had? De moed hebben en de uitdaging aangaan om je dromen ook weer los te laten als het leven dat van je vraagt, zelfs als je (nog) geen inzicht hebt in wat het je zal brengen. Kun je dan rust en aanvaarding vinden in jezelf en in de dingen van alle dag? Ik hoor vaak mensen daar heel gemakkelijk over spreken. Ik daag je uit om eens dieper te kijken; gaat het inderdaad zo zorgeloos en moeiteloos? Ik heb net als vele anderen ervaren hoe het is om opeens een hele andere koers te varen. Het vroeg aanvankelijk veel inzet en energie om het oude los te laten. Mezelf overgeven aan de nieuwe weg van mijn bestaan, het nieuwe omarmen, me nog meer verbinden met de natuur waar ik zovele antwoorden gevonden heb en “dankzij” alles een nog groter respect voor het leven kreeg. Zo moeiteloos is het niet altijd gegaan. Ik heb ervaren dat het moment van werkelijke acceptatie mij de overgave en ruimte gaf om te groeien.

“Het is niet het geluk dat mij dankbaar maakt maar de dankbaarheid die mij gelukkig maakt”. En dat te voelen en ten diepste ervaren brengt vrede en vrijheid. Vrede ervaren is je verbonden voelen met jezelf en daarmee kun je OVERGAVE ten volle leven en van het leven genieten, in elke vorm en met wat er ook maar op je pad komt. Leef het leven!, “remember who you truly are” en ontmoet je hart en ziel.

De kit “Essential Aromatics” (met de oliën Console, Peace, Motivate, Forgive, Passion en Cheer) is een ontzettend waardevolle ondersteuning hierin. De namen spreken voor zich; Breng de gewenste olie aan op je polsen, je hart of je keelgebied. Deze set is verkrijgbaar in flesjes van 5 ml of in een handige roller van 10ml om lekker makkelijk mee te nemen in je tas. De oliën zijn ook los verkrijgbaar.

Lees verder