Test

Massage voor jongeren

 Massage voor jongeren

Speciaal voor jongeren van 16 t/m 21 jaar.

Make today so awesome, yesterday gets jealous!

Vanaf het moment dat we weer mogen masseren bieden we speciaal voor jongeren van 16 t/m 21 jaar aan, om jou te supporten om back on track te komen met een massage van 45 minuten voor € 42.50. Deze aanbieding loopt tot 1 juni 2021.
Nog nooit is het percentage jongeren dat tegen een burn out aan zit zo hoog geweest. Ervaar je stress, voel je je eenzaam of voelt het alsof je mijlen ver van je studie, je passie etc. verwijderd bent? Wil jij de draad graag oppakken? En dreig je onderuit te gaan? Hoe doe je dat dan?
Als je lichaam je huis is, dan moet het onderhouden worden. Na coronatijd voelt het misschien alsof “je huis” een beetje “uitgewoond” is.
Dan is het nodig om alle rommel/niet dienende informatie, die het lichaam in de loop der tijd verzameld heeft, op te ruimen. Dus zou je graag de last van je schouders laten glijden, je hoofd leeg maken en je energie weer op peil krijgen; kom dan voor een massage van 45 minuten met de meest zuivere olie van doTERRA die jou daarin zal ondersteunen.
Tip: (groot)ouders, verzorgers, familie of vrienden; je kunt natuurlijk een cadeaubon schenken! We maken er een mooi cadeautje van!
Lees verder