Test

AromaTouch Techniek

 AromaTouch Techniek

Leer in 1 dag de AromaTouch Techniek

  • De AromaTouch techniek is voor de ontvanger keer op keer een bijzondere kennismaking en ervaring met etherische oliën. Deze behandeling ondersteunt lichaam en geest. De AromaTouch techniek is een zachte, ritmische aanraking en werkt in harmonie met de 8 op elkaar afgestemde oliën die een diepe werking hebben op de totale mens. De ware schoonheid van de AromaTouch techniek ligt in haar eenvoud. Daardoor kan iedereen de techniek in slechts een dagopleiding leren en overal toepassen. Ervaring met massage of het gebruik van de olie is niet vereist. Je gaat wel een ervaring rijker huiswaarts!

  • De AromaTouch techniek werkt heel effectief door het reduceren van lichamelijke en emotionele stress factoren. Het autonome zenuwstelsel wordt ondersteund bij het herstellen van evenwicht in het lichaam (homeostase). Daardoor is het zelfhelend vermogen optimaal. Het is een behandeling van 45 minuten en kan overal ingezet worden. Zowel thuis in het gezin of aanvullend in jouw praktijk.

    Het proces omvat 4 stappen: reductie van stress, verbetering van het immuunsysteem, reductie van ontstekingsreacties in het lichaam en homeostase. Op deze dag leer je niet alleen de AromaTouch Techniek maar maak je meteen kennis met de meest zuivere etherische oliën van doTERRA.
Lees verder