Test

Hartenkind

Iedereen wil graag genieten en ziels-gelukkig zijn. HartenKind helpt je het beste uit je zelf te halen. Alles wat je aandacht geeft dat groeit!! 

Wat bieden wij aan?

  • HartenKind-dagen
  • Workshop 'Helend Contact', voor ouders, verzorgers, (yoga)docenten, therapeuten, coaches
  • De kracht van kindermassage (deze workshop is in ontwikkeling)
  • HartenKind Deugdenyoga

Rust, regelmaat en reinheid

Daar waar vroeger de 3 "R's" hoog in het vaandel stonden is dat in onze huidige maatschappij vrijwel onmogelijk geworden. In de prestatiegerichte maatschappij van nu liggen de 3 "R's" ver achter ons en hebben ze plaats gemaakt voor -"moeten presteren", -"resultaat behalen", -"aan verplichtingen voldoen", en -"aanpassen" in tal van situaties. Kinderen en ook ouders ervaren hierdoor druk. In plaats van zorgeloos buitenspelen zijn er al verplichtingen vanaf de kleutergroepen.

Heel veel tijd gaat op aan de dingen waarvan we "denken" dat ze belangrijk zijn. Is dat zo? De vrijheid, de speelsheid en de zorgeloosheid, eigenlijk het grote genieten, staat onder druk.

Hartenkind

HARTENKIND, een dag voor Kids

Over wijsneuzen en kletsmajoors. Je ontdekt hoe je meer zelf-vertrouwen of rust kunt ervaren, of hoe je meer midden in je leven kan staan en ondanks drukte contact/verbinding kunt maken vanuit rust. In een workshop van een dag ervaar je het verschil tussen je gedachten leven en jezelf zijn! Dat je goed bent zoals je bent! Hoe ga je respectvol om met jezelf en anderen en hoe bewaak je ook je eigen grenzen.

Voel je je soms moe of denk je dat mensen je niet begrijpen?

Een deugd is een innerlijke kwaliteit die je helpt in je kracht te staan. Het is één van de tools die we gebruiken in de workshop.Vinden anderen dat je altijd het braafste kind van de klas bent? Of begrijpen ze dat je juist heel doelgericht en geconcentreerd werkt! Je kwaliteiten (h)erkennen in plaats van ze te verstoppen! Je hebt een zee aan mogelijkheden.

Ben je nieuwsgierig?

Doe mee aan deze leerzame en leuke dag, het is een mooi avontuur. Aan de hand van verhaal/theorie, natuurwetten, opdrachten, spel, muziek en meditatie werken we op speelse en positieve manier aan inzicht, ont-wikkeling en heelheid. Als je vanuit kracht en zelfvertrouwen kunt kijken ga je meer geluk ervaren. Groepen zijn klein zodat er aandacht en ruimte is voor iedereen.

Voor wie?

HartenKind-workshops zijn er voor kinderen van 6 t/m 11 jaar en van 12 t/m 16 jaar. Het is mogelijk om HartenKind-workshops op locatie te doen, bv op scholen. Voor informatie kun je contact met ons opnemen.

Aanmelden
Hartenkind

FLUISTERMOMENTJE

(zie ook de Helende Harp). Muziek maakt het wonder in ieder mens wakker. Zijn er dingen die boosheid of verdriet brengen of je het gevoel van onmacht geven, dan helpt de harp om ondanks je situatie je innerlijke kracht weer aan te spreken.

De Helende Harp herinnert je aan alle mogelijkheden die je in je draagt om “jouw zon” te laten schijnen. Met de harp kom je tot jezelf. Wil je balans ervaren, nergens aan denken of “vlinders” voelen en blijheid ervaren, laat het weten.

Ik kom voor jou en/of met jou harp spelen. Fluistermomentjes zijn er voor gezonde kinderen, kinderen die chronisch of langdurig ziek zijn of kinderen met beperkingen en kunnen zowel thuis als op locatie, bv. in het ziekenhuis, revalidatiecentra etc. gegeven worden.

Aanmelden