Test

Aroma's

Aroma's

Werken met mooie natuurlijke producten

Aromatherapie is een vorm van helen met behulp van de natuur door gebruikt te maken van etherische oliën ten behoeve van fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Etherische oliën zijn organische verbindingen onttrokken uit planten die krachtige eigenschappen hebben. Aromatherapie is een effectieve manier om gezondheid en welzijn te ondersteunen zonder negatieve bijwerkingen. Etherische oliën zijn extracten van bloemen, blad, schors, vruchten, zaden of wortels van een boom of plant. Ze ontstaan door het proces van stoomdestillatie of koude persing. Etherische olie is zeer geconcentreerd. Eén druppel olie bevat al de meest krachtige helende bestanddelen van de plant.

Met ruime ervaring als holistisch en ayurvedisch massagetherapeut zet ik de olie in tijdens massages. Het is steeds weer bijzonder te ervaren wat de massage samen met de olie in korte tijd doet voor mensen.

Enige jaren geleden kwam ik met doTERRA in aanraking. Ik kende de aroma's nog niet, maar al gauw maakte de olie diepe indruk op mij. Zo mooi en zo zuiver. Het ontdekken van mogelijkheden met de olie was een verrassingstocht.

Meer informatie?