Test

doTERRA

doTERRA

Werken met mooie natuurlijke kruidenproducten

Enige jaren geleden kreeg ik doTERRA in de schoot geworpen. Mijn vriendin “deelde” de olie. Het had bijgedragen aan haar gezondheid en meteen bood ze mij iets tegen hooikoorts aan. Ik wist nog niet wat het precies was en hoe dat werkte, maar al gauw maakte het mijn hooikoortsseizoen tot hoogseizoen. Gaan en staan waar ik wilde, wat heerlijk!

Vanuit deze ervaring begon ik nieuwsgierig te worden. Ik schreef me in met een eigen account zodat ik met korting de olie kon aanschaffen. Het ontdekken dat er zo veel mogelijkheden met de olie zijn was een verrassingstocht. Nog steeds ontdek ik nieuwe dingen. Deze olie is biologisch en zuiver, vele oliën kun je innemen. Het werd mijn huisapotheek. Geen stoffen met bijwerkingen in mijn lichaam waar dat niet nodig is, sprak me heel erg aan. 

Met ruime ervaring als holistisch massagetherapeut zet ik de olie in tijdens massages. Aansluitend begeleid en/of adviseer ik mensen in het gebruik van de olie en maak ik een persoonlijke olie op maat. Ik bied eveneens de AromaTouch Techniek aan, een zachte massage van doTERRA. De resultaten zijn indrukwekkend. De Aromatherapie een groot goed!

De olie brengt mij vreugde, genieten en gezondheid. Toen ik begon te delen ontmoette ik mensen die net als ik graag zelf de olie wilden inzetten in hun gezin of aanvullend in hun praktijk. Ik ondersteun graag mensen op hun oliereis met doTERRA. Ik nodig je uit!  Wil je informatie, wil je delen, of graag werken met deze prachtige olie, dan deel ik mijn kennis met jou.  Hartegroet, Astrid

doTERRA

HartenOlie

"Change the world one drop at a time"

Aromatherapie

is een vorm van helen met behulp van de natuur door gebruikt te maken van etherische oliën ten behoeve van fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Etherische oliën zijn organische verbindingen onttrokken uit planten die krachtige eigenschappen hebben. Aromatherapie is een effectieve manier om gezondheid en welzijn te ondersteunen zonder negatieve bijwerkingen.

Etherische oliën

zijn extracten van bloemen, blad, schors, vruchten, zaden of wortels van een boom of plant. Ze ontstaan door het proces van stoomdestillatie of koude persing. Etherische olie is zeer geconcentreerd. Eén druppel olie bevat al de meest krachtige helende bestanddelen van de plant. Eén druppel doTERRA Lavendelolie bevat 360 werkzame componenten.

doTERRA

LEVEN met doTERRA maakt het eenvoudig compleet

doTERRA; wat is het en hoe werkt het?

Gezond zijn en gezond blijven is onze grootste rijkdom. Hoe kunnen we zelf bijdragen aan ons wel-varen.

DoTERRA is 100% zuivere en pure etherische olie. Een holistische manier van zelfzorg door middel van het gebruik van olie en/of supplementen om fysiek, mentaal en emotioneel in balans te blijven en in je kracht te staan. Als je de krachtige werking van de oliën zelf ervaart dan begrijp je meteen waarom doTERRA haar weg al in vele gezinnen gevonden heeft.

De groene balk is gericht op zorg voor gezondheid, de gele balk is een lifestyle.

Wanneer de focus gericht is op lifestyle is gezondheid een natuurlijk gevolg. Eten we gezond, bewegen we voldoende, nemen we voldoende rust, zorgen we voor ontspanning en zijn we ons bewust van wat we dagelijks gebruiken aan gezonde producten.

Wat doe jij er eigenlijk aan?

Een gezond en inspirerend leven begint bij je zelf! Dat vraagt om aandacht.  Herken je het volgende gevoel; veel (te veel) te doen - verplichtingen, prikkels, sociale afspraken, werk en gezin. Het is constant zoeken naar een goed evenwicht en het vraagt veel energie, organisatievermogen, inlevingsvermogen en flexibiliteit om alle ballen in de lucht te houden. 

Dus…

 • Wil je ontdekken hoe essentiële oliën je gevoel van welzijn enorm kunnen vergroten
 • Wil je weten hoe deze oliën ervoor kunnen zorgen dat je je geaard en meer in jouw eigen energie voelt staan
 • Wil je het geheim ontdekken voor een diepe nachtrust en snel in slaap vallen
 • Ben je benieuwd hoe je jouw focus op werk of studie in een paar seconden kunt vergroten
 • Zou je graag willen weten hoe je jouw immuunsysteem kunt boosten in de herfst en winter of kunt detoxen in het voorjaar
 • Wil je weten hoe je kinderen fysiek en emotioneel kunt ondersteunen.

Dan ben je welkom en nodig ik je uit …

 • voor 1 op 1 ontmoeting waarin ik je (vrijblijvend) mag informeren over de etherische oliën en hun toepassingen. 
 • om een massage te boeken en te ervaren wat de olie voor je doet.
 • om voor jou en je vriendinnen, familie etc een informatie-avond te plannen, zodat je kunt kennismaken met de oliën en de mogelijkheden om ze te gebruiken.

Je kunt op 2 manieren ook direct bestellen:

 • Als je er de voorkeur aan geeft om zo nu en dan eens een olie te bestellen zonder inschrijving bij doTERRA, kijk dan in de shop en bestel jouw olie voor de verkoopprijs.
 • Schrijf je via mij in met een account; - met een account ontvang je 25% korting op de verkoopprijs op alle producten van doTERRA.

- bestel wanneer het jou past zonder verplichting of minimale afname.

- Ontvang bovendien 10% - 30% terug in product punten. Je kunt ze inwisselen voor een product naar keuze.

Hoe voel jij je vandaag?! Mag ik jou ook inspireren?

doTERRA

Leven en/of werken met DOTTERRA

THE REAL HAPPINESS IS NOT WHAT YOU HAVE OR WHAT YOU RECEIVE,  ITS WHAT YOU SHARE

Als je enthousiasme en passie groeit, dan wil je het DELEN met anderen.

Wanneer ben je een deler?

- Je bent een deler als je enthousiast bent over de producten en de etherische oliën graag deelt met anderen.

- Je bent ook een deler als je een maandelijkse LRP (Loyalty Rewards bestelling) wilt doen.

Hiermee loopt je korting in een jaar op tot 55%. Deels in directe korting, deels in punten waarmee je producten gratis kunt bestellen. Dat betekent eigenlijk dat je je bestelling (deels) betaalt van je gespaarde punten.

Neem contact met mij op

De geur van succes - Collega’s gezocht

Wil je meer financiële vrijheid, de vrijheid om je eigen werkuren te plannen en meer inkomen te generen. Dan is de doTERRA business iets voor jou!  

Heb jij een droom voor jouw business? Wij hebben de tools om succesvol te kunnen zijn.

Werken voor een inkomen is nog niet eerder zo leuk geweest. Wanneer je besluit om te bouwen aan je business met doTERRA , dan vraagt het tijd, aandacht en energie.

 • Hoe meer tijd je kunt besteden aan het werken met doTERRA des te sneller groeit jouw business c.q. inkomen. Wat is je persoonlijke doel, maak een plan om daar te komen, het is als je droom toevertrouwen aan het papier. Leef jouw droom!
 • Schenk aandacht om je te verdiepen in doTERRA en steeds meer kennis te vergaren. Weet wat je aanbiedt; je verkoopt geen olie; je ondersteunt mensen op weg naar een gelukkiger en gezonder leven door beter te eten, meer te bewegen, beter te slapen, minder stress en het elimineren van giftige stoffen met de producten van doTERRA. Het is zo gaaf om te kunnen putten uit de bron van oneindig veel mogelijkheden.
 • Energie…ja, het kost energie en je krijgt er ook energie van. Het is aan jou om te zien wat op dit moment passend is. Kun je er fulltime voor gaan? Doe je het naast je huidige parttime baan? Gebruik je de tijd als de kinderen naar school zijn om aan je eigen business te bouwen. Er zijn veel mogelijkheden. De doTERRA manier om de olie een “olievlek” te laten worden is een manier waarbij je mensen de hand reikt, luistert, relaties opbouwt en aandacht hebt voor de mensen waarmee je werkt. Dat betekent dat je werkt vanuit authenticiteit, integriteit en compassie wanneer je in contact bent met mensen en hun ondersteunt naar passende oplossingen.

Als je bouwt dan deel je niet alleen de olie, je leidt en deel je in een team zodat je gezamenlijk bouwt. Teamwork makes the dream work! Door elkaar te ontmoeten en te netwerken of samen te werken zal je ontdekken dat iedereen zijn eigen business heeft maar dat after all iedereen met en naast elkaar werkt en verbonden is. DoTERRA is in alle opzichten een groeibedrijf, meer kennis van de producten maakt creatief en ondernemend en hierin word je ondersteund.

Hoe doe je dat of wat kun je doen?  “Do it your way”!  Doe het op de manier die bij jou past. Daar zit je drive. Dat kan zijn door workshops aan te bieden, door de olie te integreren in je al bestaande praktijk, door je focus op kinderen of dieren te richten of waar jouw specifieke aandacht naar uit mag gaan. DoTERRA werkt vanuit het principe dat jouw business voort mag komen uit jouw hartsverlangen, jouw authenticiteit en jouw talenten. Je bent tot niets verplicht, het is altijd jouw keuze in welke vorm je jouw passie en talent giet. En ik ondersteun je daarbij!

Wat levert het je op? Zelfstandigheid, plezier, vrijheid, je talenten en je passie leven en afhankelijk van de tijd die je eraan kunt besteden een aanvullend inkomen of een meer dan gemiddeld inkomen. Hoe leuk is het om gezondheid en passie te leven en te delen met anderen en tegelijkertijd JOUW business te bouwen.

Meer informatie?

Ik zou je graag ontmoeten!