Test

Hart & Ziel, praktijk voor Massage

Hart & Ziel, praktijk voor Massage

HOLISTISCHE MASSAGE

Gun jezelf een moment om te luisteren naar wat je lichaam te zeggen heeft.

Voor Volwassenen.
De holistische massage gaat uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Als je lichaam je huis is, dan moet het onderhouden worden. Iedere cel in je lichaam heeft een celgeheugen. Tot in iedere vezel ligt jouw geschiedenis opgeslagen. Het is ondersteunend en soms ook nodig om alle niet dienende informatie, die het lichaam in de loop der tijd verzameld heeft, op te ruimen. Dat kan op alle niveau’s zijn, (fysiek, energetisch, geestelijk, emotioneel). In de holistische massage gaan we uit van het geheel. Als blokkades oplossen, kan energie weer vrij stromen. Een goede doorbloeding, ruimte en ontspanning en inzicht bieden heling. Ontspanning in je lijf, ruimte in je hoofd en in je hart. Holistische massage is net zo uniek als de mens zelf. Geen massage is het zelfde. Mijn hart en handen bieden samen met de mooie olie van doTERRA rust en stil genieten, helemaal afgestemd op jou.
Ontladen en opladen, een waardevol moment van opnieuw verbinden met jezelf.
Holistische massage is voor iedere leeftijd geschikt.

Voor kinderen.
Een gelukkig kind kan al zijn vermogens tot uitdrukking brengen. Soms lukt het niet helemaal. Kinderen kunnen zowel fysiek als emotioneel of spiritueel onbalans ervaren. Aanraking/massage hebben een kalmerende werking. Kindermassage is gericht op het afvoeren en loslaten van spanning van emoties. Aanraking is een eerste levensbehoefte, we hebben het hard nodig voor een gezond lichaam en geest. Het is net zo belangrijk als voeding en beweging. Zonder aanraking kan onze houding gesloten worden en daardoor verandert ons gedrag. Aanraking maakt het hormoon oxytocine aan, ook wel het knuffelhormoon genoemd. Het laat kinderen de verbondenheid met zichzelf ervaren. Oxytocine verlaagt op haar beurt het cortisol (stresshormoon), mede daardoor voelen kinderen zich bv. beter geaard, kunnen ze meer onbevangen zijn, ervaren ze blijheid, meer zelfvertrouwen en balans.

Massage is er voor alle kinderen! En een heel fijne ondersteuning voor kinderen die bijvoorbeeld Hyperactief gedrag hebben, rusteloosheid of angst ervaren. Om je weerstand te verhogen als je vaker ziek bent, of als je bv groeipijn hebt. Bij hoofdpijn, buikpijn of om weer zichzelf te kunnen zijn. De massage is voor kinderen vanaf 5 jaar.

Prijzen
volwassenen:

Holistische massage 30 minuten € 38.00, Holistische massage 45 minuten € 55.00, Holistische massage 60 minuten € 68.00, Holistische massage 75 minuten € 80.00 en Holistische massage 90 minuten € 95.00.
kindermassage 20 tot 30 minuten : € 28,00.

Voor massage bent u hartelijk welkom in de praktijk van Hart & Ziel in Boijl. of in de praktijk van NaturEl in de Vlindertuin in Nes waar ik op locatie in samenwerking met Ellen Mosterman ook massage aanbied. Voor een afspraak, klik hier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, of maak telefonisch een afspraak.

Leren masseren - Zou je graag op een eenvoudige en praktische manier je kind of je partner willen masseren? Het is mooi om de basis van een fijne massage "in handen" te hebben en je gezin te kunnen ondersteunen wanneer dat gewenst is. Ik begeleid je, en geef je inzicht in de mooie tools die we in de massage inzetten zowel theoretisch als in de praktijk. Wat heb je nodig? Iemand (als model) om te mogen leren masseren. Omdat we 1 op 1 werken kunnen we in 90 minuten een prachtige basis leggen. Prijs: € 95.00 incl. gebruik van materialen.

Sinds kort verzorg ik ook bedrijfsmassages, informatie komt zsm op de site...

Hart & Ziel, praktijk voor Massage

Een zachte massage

De AromaTouch Techniek™ is een zachte massage. Een programma waarin gedurende 45 minuten gewerkt wordt met 8 etherische oliën volgens een vast protocol. Deze massage langs meridianen, energiebanen en viscerale contactpunten van de rug en de voeten ondersteunt het vermogen tot herstel van het lichaam doordat het totale zenuwstelsel in balans mag komen. Zo kan het lichaam balans zoeken van binnen uit.

De AromaTouch Techniek™ kenmerkt zich door ritme en herhaling die in combinatie met de 8 etherische oliën een enorme boost geeft en support waar nodig.
AT massage: – 45 minuten : € 55.00.

Voor een afspraak kun je telefonisch contact opnemen of, klik hier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op