Test

Hartenolie, praktijk voor Massage & Aromatherapie

Hartenolie, praktijk voor Massage & Aromatherapie

HOLISTISCHE MASSAGE

Gun jezelf een moment om te luisteren naar wat je lichaam te zeggen heeft.

Voor Volwassenen.
De holistische massage gaat uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Als je lichaam je huis is, dan moet het onderhouden worden. Iedere cel in je lichaam heeft een celgeheugen. Tot in iedere vezel ligt jouw geschiedenis opgeslagen. Het is ondersteunend en soms ook nodig om alle niet dienende informatie, die het lichaam in de loop der tijd verzameld heeft, op te ruimen. Dat kan op alle niveau’s zijn, (fysiek, energetisch, geestelijk, emotioneel). In de holistische massage gaan we uit van het geheel. Als blokkades oplossen, kan energie weer vrij stromen. Een goede doorbloeding, ruimte en ontspanning en inzicht bieden heling. Ontspanning in je lijf, ruimte in je hoofd en in je hart. Holistische massage is net zo uniek als de mens zelf. Geen massage is het zelfde. Mijn hart en handen bieden samen met de mooie olie van doTERRA heling, rust en stil genieten, helemaal afgestemd op jou.
Ontladen en opladen, een waardevol moment van opnieuw verbinden met jezelf. 
Holistische massage en/of AromaTouch Techniek is voor iedere leeftijd geschikt.

Speciaal voor kinderen.
Een gelukkig kind kan al zijn vermogens tot uitdrukking brengen. Soms lukt het niet helemaal. Kinderen kunnen zowel fysiek als emotioneel of spiritueel onbalans ervaren. Aanraking/massage hebben een kalmerende werking. Kindermassage is gericht op het afvoeren en loslaten van spanning van emoties. Aanraking is een eerste levensbehoefte, we hebben het hard nodig voor een gezond lichaam en geest. Het is net zo belangrijk als voeding en beweging. Zonder aanraking kan onze houding gesloten worden en daardoor verandert ons gedrag. Aanraking maakt het hormoon oxytocine aan, ook wel het knuffelhormoon genoemd. Het laat kinderen de verbondenheid met zichzelf ervaren. Oxytocine verlaagt op haar beurt het cortisol (stresshormoon), mede daardoor voelen kinderen zich bv. beter geaard, kunnen ze meer onbevangen zijn, ervaren ze blijheid, meer zelfvertrouwen en balans. 

Massage is er voor alle kinderen! En een heel fijne ondersteuning voor kinderen die bijvoorbeeld Hyperactief gedrag hebben, rusteloosheid of angst ervaren. Om je weerstand te verhogen als je vaker ziek bent, of als je bv groeipijn hebt. Bij hoofdpijn, buikpijn of om weer zichzelf te kunnen zijn. De massage is voor kinderen vanaf 5 jaar. 

Prijzen volwassenen:
Holistische massage - 30 minuten € 40.00,   Holistische massage - 45 minuten € 55.00,    Holistische massage – 60 minuten € 68.00,   Holistische massage - 75 minuten € 80.00 en   Holistische massage 90 minuten € 95.00. 
AromaTouch Techniek 45 minuten € 55.00.

kindermassage 20 tot 30 minuten : € 28,00. 
Het is mogelijk om een persoonlijke olie-mix voor jou te maken. Het kan het helingsproces thuis verder ondersteunen. 

Voor massage bent u hartelijk welkom in de praktijk van HartenOlie in Boijl. of in de praktijk van NaturEl waar ik in samenwerking met Ellen Mosterman de massage aanbied. Locatie is de Vlindertuin in Nes. Voor een afspraak, klik hier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, of maak telefonisch een afspraak. 

Leren masseren  -  Zou je graag op een eenvoudige en praktische manier je kind of je partner willen masseren? Het is mooi om de basis van een fijne massage "in handen" te hebben en je gezin te kunnen ondersteunen wanneer dat gewenst is. Ik begeleid je, en geef je inzicht in de mooie tools die we in de massage inzetten zowel theoretisch als in de praktijk. Wat heb je nodig? Iemand (als model) om te mogen leren masseren. Omdat we 1 op 1 werken kunnen we in 90 minuten een prachtige basis leggen. Prijs: € 95.00 incl. gebruik van materialen. 

De AromaTouch Techniek™

  • Ondersteunt het welzijn en een gezond autonoom zenuwstelsel.
  • Ontspannend, helend en geeft een boost met therapeutische etherische olie.
  • Ondersteunend bij o.a. stress, depressieve klachten, pijnklachten en chronische pijn.
Hartenolie, praktijk voor Massage & Aromatherapie

Een zachte massage

De AromaTouch Techniek™ is een zachte massage. Een programma waarin gedurende 45 minuten  gewerkt wordt met 8 etherische oliën volgens een vast protocol. Deze massage  langs meridianen, energiebanen en viscerale contactpunten van de rug en de voeten versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam doordat het totale zenuwstelsel in balans wordt gebracht. Zo kan het lichaam herstellen van binnen uit.

De AromaTouch Techniek™ kenmerkt zich door ritme en herhaling die in combinatie met de 8 etherische oliën een enorme boost geeft en support waar nodig.
AT massage:  – 45 minuten :  € 55.00.

Voor een afspraak kun je telefonisch contact opnemen of, klik hier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

AromaTouch™ Training volgen?

Maar…. je kunt ook zelf de AromaTouch Techniek™ Training volgen. Deze is prachtig in te zetten als aanvulling op andere diensten, (massagepraktijken, therapeuten, schoonheidsverzorging en pedicure, (kinder)yogadocenten; maar om te beginnen vooral een groot cadeau voor jezelf en binnen je gezin.

Wat brengt het je nog meer?

  • Een hele fijn manier om gebruik te maken van de etherische oliën van doTERRA
  • Het verruimen maar ook verdiepen van je huidige diensten.

De AromaTouch™ Training wordt georganiseerd in samenwerking met een deskundig trainer en er is een goede persoonlijke begeleiding. De training duurt van 10.00 – 17.30 uur. De ochtend wijden we aan de theorie. In de middag ga je de techniek zelf ervaren en leren. 
Kosten bedragen €150.- Daarvoor ontvang je het lesmateriaal; handboek, de AromaTouch™Kit (de 8 gecertificeerde etherische oliën van 5 ml) en de certificering  van doTERRA.

Data:  

  • 27 juni 2020          -  Vledderveen, trainer; Liesbeth Bakker