Test

Hart & Ziel, praktijk voor Massage

Hart & Ziel, praktijk voor Massage

HOLISTISCH ENERGETISCHE MASSAGE

Gun jezelf een moment om te luisteren naar wat je lichaam te zeggen heeft.

Gezondheid = heel zijn.
Om heel te zijn is het belangrijk om bij je eigen innerlijke bron te komen Alleen van binnenuit kun je je eigen heelheid bereiken en daarmee gezondheid.
Bij een energetische massage wordt het lichaam op een natuurlijke manier van stress bevrijdt. Als alles in balans is stroomt de energie vrijelijk door je heen. Als er blokkades zijn stagneert het. Energie is altijd in beweging, onze constitutie is van dag tot dag verschillend. Energetische massage werkt zowel op de spieren als ook op de energiestroom van het lichaam.
Holos = heelheid, en daar gaat de holistische massage uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Als je lichaam je huis is, dan moet het onderhouden worden. Iedere cel in je lichaam heeft een celgeheugen. Tot in iedere vezel ligt jouw geschiedenis opgeslagen. Het is ondersteunend en soms ook nodig om alle niet dienende informatie, die het lichaam in de loop der tijd verzameld heeft, op te ruimen. Dat kan op alle niveau’s zijn, (fysiek, energetisch, geestelijk, emotioneel). In de holistisch energetische massage gaan we uit van het geheel. Als blokkades oplossen, kan energie weer vrij stromen. Een goede doorbloeding, ruimte, ontspanning en inzicht bieden heling. Ontspanning in je lijf, ruimte in je hoofd en in je hart. Holistisch energetische massage is net zo uniek als de mens zelf. Geen massage is het zelfde. Mijn hart en handen bieden samen met de mooie olie van doTERRA rust en stil genieten, helemaal afgestemd op jou.
Ontladen en opladen, een waardevol moment van opnieuw verbinden met jezelf.
Holistisch energetische massage is voor iedereen geschikt.

Waar kunt u afspreken?
Massage Friesland. Voor massage bent u hartelijk welkom bij mij in de Praktijk van Hart & Ziel in Boijl, of in de WellNES van de Vlindertuin in Nes waar ik op locatie in samenwerking met Ellen Mosterman massage aanbied. Voor een afspraak, klik hier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, of maak telefonisch een afspraak.

Hart & Ziel, praktijk voor Massage

Heelwording

Aan de vormgeving van deze informatie wordt gewerkt. Deze informatie wordt zo spoedig mogelijk bijgewerkt.