Test

Massage en Aromatherapie

Massage en Aromatherapie

HOLISTISCHE MASSAGE

De holistische massage gaat uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Als je lichaam je huis is, dan moet het onderhouden worden. Soms is het nodig om alle “niet dienende informatie/rommel”, die het lichaam in de loop der tijd opgeslagen heeft, op te ruimen. Dat kan op alle niveau’s zijn, (fysiek, energetisch, geestelijk, emotioneel). Opruimen geeft inzicht, ruimte, ontspanning en heling. Een fysieke klacht of iets wat je emotioneel hindert om stappen te zetten zijn een goede reden voor een massage.
Ontladen en opladen, een waardevol moment van opnieuw verbinden met jezelf en totale ontspanning. Het is mogelijk om een persoonlijke olie-mix voor jou te maken. Het kan het helingsproces thuis verder ondersteunen. 

Holistische massage – 60 minuten : € 65.00, - 45 minuten € 55.00, - 30 minuten : € 40.00, - kindermassage 20 tot 30 minuten : € 28,00. 
Voor massage kun je zowel in de praktijk in Boijl als in Nes (bij de Vlindertuin) terecht. Voor een afspraak, klik hier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, of maak telefonisch je afspraak.

Workshop HELEND CONTACT MET (JE) KIND.

Mooi om te zien dat onlangs een kind wat onzeker mijn massageruimte in kwam, en zo dankbaar om te ervaren, hoe het met stralende ogen weer naar huis ging.

Aanraking/massage is een taal en zegt meer dan je denkt. "Helend Contact met (je) kind" laat je zien hoe ondersteunend (kinder)massage is en hoe je dat kunt inzetten om welzijn te bevorderen. Erkennen wat door de ander niet gezegd wordt, en geven wat ontvangen mag worden. Een mooie manier om (kinderen) te ondersteunen in welzijn, om 100% levensvreugde te ervaren. Bewustwording van kansen die gedragingen bieden om te groeien naar wie we werkelijk zijn en de diepere waarden van ons bestaan te herkennen.  (Fysieke) Klachten kunnen ontstaan wanneer emotionele klachten langere tijd niet herkent of begrepen worden. In deze workshop is aandacht voor de kwaliteiten van zelfmanagement. De combinatie van de theorie en massage zijn een unieke manier om inzicht te krijgen in de verbinding met je-zelf en van daaruit met je kind en met de buitenwereld. "Je kunt pas de leerstof tot je nemen als je weet welke voedingsstoffen je nodig hebt". "Helend Contact" is een echte eye-opener, Naast de theorie wordt in deze workshop gewerkt met de "Kids Collection", de kinderoliën van doTERRA. Ervaring is niet vereist, een open hart en mind is voldoende.

De workshop is voor ouders, (yoga)docenten, therapeuten etc. 
Je ontvangt een handout,  koffie/thee met wat lekkers en het gebruik van materialen. Met het verrassingspakketje kun je de eerste stapjes zetten. Prijs voor de workshop is € 49.50 p.p. Bij deelname aan de workshop kun je op de dag zelf het boek 'HartenKind' aanschaffen voor een workshopprijs van € 15.00. Wil je meer informatie of deelnemen, klik hier, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

data workshop Helend Contact met (je) Kind: 27 februari, 26 maart, 15 april, 13 mei, 27 mei, 24 juni 2020 van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Het is ook mogelijk om de workshop op locatie te geven. Ben je met minimaal 6 mensen, dan kom ik naar jou toe.

De AromaTouch Techniek™

  • Ondersteunt het welzijn en een gezond autonoom zenuwstelsel.
  • Ontspannend, helend en geeft een boost met therapeutische etherische olie.
  • Ondersteunend bij o.a. stress, depressieve klachten, pijnklachten en chronische pijn.
Massage en Aromatherapie

Een zachte massage

De AromaTouch Techniek™ is een zachte massage. Een programma waarin gedurende 45 minuten  gewerkt wordt met 8 etherische oliën volgens een vast protocol. Deze massage  langs meridianen, energiebanen en viscerale contactpunten van de rug en de voeten versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam doordat het totale zenuwstelsel in balans wordt gebracht. Zo kan het lichaam herstellen van binnen uit.

De AromaTouch Techniek™ kenmerkt zich door ritme en herhaling die in combinatie met de 8 etherische oliën een enorme boost geeft en support waar nodig.
AT massage:  – 45 minuten :  € 55.00.

Voor een afspraak kun je telefonisch contact opnemen of, klik hier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

AromaTouch™ Training volgen?

Maar…. je kunt ook zelf de AromaTouch Techniek™ Training volgen. Deze is prachtig in te zetten als aanvulling op andere diensten, (massagepraktijken, therapeuten, schoonheidsverzorging en pedicure, (kinder)yogadocenten; maar om te beginnen vooral een groot cadeau voor jezelf en binnen je gezin.

Wat brengt het je nog meer?

  • Een hele fijn manier om gebruik te maken van de etherische oliën van doTERRA
  • Het verruimen maar ook verdiepen van je huidige diensten.

De AromaTouch™ Training wordt georganiseerd in samenwerking met een deskundig trainer en er is een goede persoonlijke begeleiding. De training duurt van 10.00 – 17.30 uur. De ochtend wijden we aan de theorie. In de middag ga je de techniek zelf ervaren en leren. 
Kosten bedragen €150.- Daarvoor ontvang je het lesmateriaal; handboek, de AromaTouch™Kit (de 8 gecertificeerde etherische oliën van 5 ml) en de certificering  van doTERRA.

Data:  

  • 27 juni 2020          -  Vledderveen, trainer; Liesbeth Bakker