Test

Hart & Ziel, praktijk voor Massage

Hart & Ziel, praktijk voor Massage

HOLISTISCHE MASSAGE

Gun jezelf een moment om te luisteren naar wat je lichaam te zeggen heeft.

Voor Volwassenen.
De holistische massage gaat uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Als je lichaam je huis is, dan moet het onderhouden worden. Iedere cel in je lichaam heeft een celgeheugen. Tot in iedere vezel ligt jouw geschiedenis opgeslagen. Het is ondersteunend en soms ook nodig om alle niet dienende informatie, die het lichaam in de loop der tijd verzameld heeft, op te ruimen. Dat kan op alle niveau’s zijn, (fysiek, energetisch, geestelijk, emotioneel). In de holistische massage gaan we uit van het geheel. Als blokkades oplossen, kan energie weer vrij stromen. Een goede doorbloeding, ruimte en ontspanning en inzicht bieden heling. Ontspanning in je lijf, ruimte in je hoofd en in je hart. Holistische massage is net zo uniek als de mens zelf. Geen massage is het zelfde. Mijn hart en handen bieden samen met de mooie olie van doTERRA rust en stil genieten, helemaal afgestemd op jou.
Ontladen en opladen, een waardevol moment van opnieuw verbinden met jezelf.
Holistische massage is voor iedereen geschikt.

Waar kunt u afspreken?
Voor massage bent u hartelijk welkom bij mij in de Praktijk van Hart & Ziel in Boijl, of in de WellNES van de Vlindertuin in Nes waar ik op locatie in samenwerking met Ellen Mosterman massage aanbied. Voor een afspraak, klik hier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, of maak telefonisch een afspraak.

Hart & Ziel, praktijk voor Massage

Een zachte massage

De AromaTouch Techniek™ is een zachte massage. Een programma waarin gedurende 45 minuten gewerkt wordt met 8 etherische oliën volgens een vast protocol. Deze massage langs meridianen, energiebanen en viscerale contactpunten van de rug en de voeten ondersteunt het vermogen tot herstel van het lichaam doordat het totale zenuwstelsel in balans mag komen. Zo kan het lichaam balans zoeken van binnen uit.

De AromaTouch Techniek™ kenmerkt zich door ritme en herhaling die in combinatie met de 8 etherische oliën een enorme boost geeft en support waar nodig.
AT massage: – 45 minuten : € 55.00.

Voor een afspraak kun je telefonisch contact opnemen of, klik hier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.