Test

Massage en Aromatherapie

Massage en Aromatherapie

HOLISTISCHE MASSAGE

De holistische massage gaat uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Als je lichaam je huis is, dan moet het onderhouden worden. Soms is het nodig om alle “niet dienende informatie/rommel”, die het lichaam in de loop der tijd opgeslagen heeft, op te ruimen. Dat kan op alle niveau’s zijn, (fysiek, energetisch, geestelijk, emotioneel). Opruimen geeft inzicht, ruimte, ontspanning en heling. Een speciale vraag, fysieke klacht of iets wat je emotioneel hindert om stappen te zetten zijn de start van een massage die veel verder gaat dan alleen fysiek niveau. We maken een keuze voor een passende olie voor dat moment. De gekozen olie voeg ik toe aan de massage. Hart/handen en Oliën van doTERRA doen hun werk.

Ontladen en opladen, een waardevol moment van opnieuw verbinden met jezelf. Het is mogelijk om een ondersteunende olie-mix  van deze olie voor jou maken. Die kan het helingsproces thuis verder ondersteunen. Hier reken ik een kleine vergoeding voor.
Holistische massage – 60 minuten : € 65.00, - 30 minuten : € 40.00, - kindermassage 20 tot 30 minuten : € 28,00. Voor een afspraak, klik hier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Workshop HELEND CONTACT MET (JE) KIND, en de kracht van kindermassage

Voor mama’s en papa’s, therapeuten en zorgverleners. De workshop van een dagdeel is een kennismaking met de (vaak niet gestelde) vraag van onze kinderen. We denken te weten wat ze nodig hebben, en is dat ook werkelijk zo? Wat Zien we, wat Horen we en wat is het effect van Aanraking. Met welke woorden Spreken we en hoe Luisteren we naar onze kinderen. Welke mogelijkheden hebben we? Wat draagt het spreken van deugdentaal of het geven van een massage bij aan het welzijn van je kind. Verbale en non-verbale communicatie, met hoofd en hart verbinden. De ochtend bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. In het theorie gedeelte gaan we in op bovenstaande. Op een simpele en heldere manier krijg je inzicht. Het praktijkgedeelte is een eye-opener. Hoe sluit jouw massage aan bij de vraag/behoefte van het kind en welke olie kunnen we daarvoor inzetten. 

Je ontvangt een handout en het boek 'Hartenkind',  koffie/thee met wat lekkers en het gebruik van materialen. Met het verrassingspakketje kun je de eerste stapjes zetten. Ervaring is niet vereist, een open hart en mind is voldoende. Prijs voor de workshop is € 65.00 p.p. Wil je meer informatie of deelnemen, klik hier, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

data workshop Helend Contact met (je) Kind: 30 oktober (vol), 22 november en 11 december 2019 van 09.30 uur tot 13.00 uur in Vledderveen. Het is ook mogelijk om de workshop op locatie te geven. Ben je met minimaal 6 mensen, dan kom ik naar jou toe.

De AromaTouch Techniek™

 • Een eenvoudige en doeltreffende aanrakingstechniek.
 • Ondersteunt het welzijn en een gezond autonoom zenuwstelsel.
 • combineert oosterse en westerse geneeswijzen.
 • Werkt met energiebanen en viscerale contactpunten.
 • Ontspannend, helend en geeft een boost met therapeutische etherische olie.
 • Ondersteunend bij o.a. stress, depressieve klachten, pijnklachten en chronische pijn.
Massage en Aromatherapie

Een zachte massage

De AromaTouch Techniek™ is een zachte massage. Een programma waarin gedurende 45 minuten  gewerkt wordt met 8 etherische oliën volgens een vast protocol. Deze massage  langs meridianen, energiebanen en viscerale contactpunten van de rug en de voeten versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam doordat het totale zenuwstelsel in balans wordt gebracht. Zo kan het lichaam herstellen van binnen uit.

De AromaTouch Techniek™ kenmerkt zich door ritme en herhaling die in combinatie met de 8 etherische oliën een enorme boost geeft en support waar nodig.
AT massage:  – 45 minuten :  € 55.00.

Voor een afspraak kun je telefonisch contact opnemen of, klik hier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

AromaTouch™ Training volgen?

Maar…. je kunt ook zelf de AromaTouch Techniek™ Training volgen. Deze is prachtig in te zetten als aanvulling op andere diensten, (massagepraktijken, therapeuten, schoonheidsverzorging en pedicure, (kinder)yogadocenten; maar om te beginnen vooral een groot cadeau voor jezelf en binnen je gezin.

Wat brengt het je nog meer?

 • Een hele fijn manier om gebruik te maken van de etherische oliën van doTERRA
 • Het verruimen maar ook verdiepen van je huidige diensten.
 • Oefenavond om uit te wisselen en elkaar te inspireren.

De AromaTouch™ Training wordt georganiseerd in samenwerking met een deskundig trainer en er is een goede persoonlijke begeleiding. De training duurt van 10.00 – 17.30 uur. De ochtend wijden we aan de theorie. In de middag ga je de techniek zelf ervaren en leren. 
Kosten bedragen €150.- Daarvoor ontvang je het lesmateriaal; handboek, de AromaTouch™Kit (de 8 gecertificeerde etherische oliën van 5 ml) en de certificering  van doTERRA.

Data:  

 • 16 november 2019      – Vledderveen, trainer; Marlissa Schoonderwoerd
 • 25 januari 2020          -  Vledderveen, trainer; Liesbeth Bakker