Test

Holistische massage bij Ontmoet Hart & Ziel

holistische massage
100%
min
96%

Massagepraktijk Ontmoet Hart & Ziel

Luisteren naar je lichaam is erg belangrijk. Het kan je soms meer vertellen dan je door hebt. Om weer even bij je eigen innerlijke bron te komen, kan je overwegen om eens een holistische massage te laten doen. Mijn naam is Astrid Verburgt en ik heb al jarenlang ervaring in het geven van holistische massages. Daarbij maak ik gebruik van aromatherapie. Ik zet doTERRA oliën in tijdens mijn massages. Deze combinatie zorgt voor verrassende en mooie effecten. Mensen komen bij hun innerlijke bron en kunnen weer loslaten. Alles raakt terug in balans en energie kan weer vrij door het lichaam stromen. Dit soort massage is zowel gericht op energiestromen als op de spieren. Bovenal is het een heerlijk moment van ontspanning.

Massagepraktijk Ontmoet Hart & Ziel is gevestigd in Boijl, Friesland.

Afspraak maken

Reviews

Nieuwsgierig naar wat andere klanten vonden van hun massage? Lees dan mijn reviews.

Lees verder

Holistische massage op maat

Geen enkele massage is hetzelfde bij Ontmoet Hart & Ziel. De één heeft immers iets anders nodig dan de ander. Ik luister naar wat jij, maar ook wat je lichaam en energie mij vertellen en stem daarop de behandeling af. Er zijn verschillende manieren om oliën te kiezen voor bij de massage. Zo kan een fysieke klacht behandeld worden met een bepaalde olie, maar kan het ook ingezet worden ter ondersteuning op emotioneel, mentaal of spiritueel gebied.

De manier waarop ik olie gebruik is middels de diffuser, door het verdund op de voeten of polsen aan te brengen of door het te gebruiken bij de massage zelf.

Soms is het moeilijk om uit te leggen wat je nu precies ervaren hebt tijdens een holistische massage. Heb jij een fijne ervaring gehad en gun je dat een ander ook? Dan kan je die persoon een cadeaubon geven.

holistische massage

Meer informatie over doTERRA oliën

Welke olie het beste bij je past hangt af van wat je uitstraalt en wat jouw lichaam vertelt. Tijdens een behandeling zullen er oliën gebruikt worden die bijdragen aan het opheffen van zowel fysieke als mentale blokkades.

Over doTERRA

Afspraak maken

Vul dit formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak met je te maken. Ook voor vragen mag je gerust dit formulier gebruiken. Ik kijk er naar uit om je in mijn praktijk te mogen ontvangen.