Test

Massage Friesland bij Ontmoet Hart & Ziel, voor lichaam en geest

massage Friesland

Massage Friesland: Massagepraktijk Ontmoet Hart & Ziel

Mijn naam is Astrid Verburgt en ik ben eigenaresse van massagepraktijk Ontmoet Hart & Ziel. Die naam staat tegelijk voor mijn missie. Ont-moet Hart & Ziel. Jij moet niets. Ik moedig je aan trouw te zijn aan jezelf. Belangrijk is om te luisteren naar je lichaam, iets wat ik bij iedere behandeling weer doe.

Bij massagepraktijk Ontmoet Hart & Ziel kan je genieten van een ontspannende massage. Even een lekker momentje voor jezelf. Door het gebruik van etherische oliën wordt de massage geheel afgestemd op jouw wensen, maar ook op jouw lichaam en energie. Fysieke blokkades worden opgeheven, maar dat geldt ook voor de emotionele. Een massage bij Ontmoet Hart & Ziel is volledig op maat gemaakt, iedere massage is dan ook anders.

Stress wordt uit het lichaam gedreven en maakt ruimte voor energie op verschillende niveaus, namelijk fysiek, energetisch, geestelijk en emotioneel.

Het is steeds weer bijzonder te ervaren wat een massage met oliën in korte tijd voor een mens kunnen doen. Lees hier meer over ervaringen van andere klanten. Kom het gerust zelf eens ervaren en maak een afspraak.

Afspraak maken

Onlangs heb ik een massage met de doTerra oliën ontvangen van Astrid. Al in de eerste minuten had ik een bijzondere ervaring die nog lang heeft doorgewerkt. De massage heeft me diepe ontspanning gebracht en me daarnaast op een dieper niveau in verbinding gebracht met mijzelf. Helend en transformerend. Dank je Astrid! Ik kom zeker weer en kan deze massage van harte aanbevelen! - Silver

Meer recensies lezen? Klik dan hier.

Afspraak maken?

Vul dit formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak met je te maken. Ook voor vragen mag je gerust dit formulier gebruiken.