Test

Massage Friesland

massage Friesland

Massage Friesland: ontspannend, helend, en een moment rust voor jezelf

Luister jij wel eens naar wat jouw lichaam te vertellen heeft? Gezond zijn = heel zijn. En voordat je heel kunt zijn, moet je eerst je eigen innerlijke bron zien te vinden. Alleen van binnenuit kun je heelheid bereiken en je gezondheid verbeteren. Mijn naam is Astrid Verburgt en met mijn praktijk bied ik massages aan in Friesland. Met holistische massages help ik mensen bij hun innerlijke bron te komen. Zo zorg ik ervoor dat mensen op een natuurlijke manier van stress worden verlost. Is jouw lichaam in balans? Dan kan energie vrijelijk door je lichaam stromen. Maar wanneer er ergens blokkades zijn, stagneert deze stroom van energie in je lichaam. Met mijn massages werken we zowel op de spieren als op de energiestromen van je lichaam. Massage Friesland? Ontmoet Hart & Ziel, ontspannend, helend, en een moment rust voor jezelf.

Massagepraktijk voor holistische massage

Holos is de griekse term voor heelheid. Dit is de term waar holistisch van afstamt. Bij Ontmoet Hart & Ziel staat het zelfhelend vermogen van je lichaam centraal. Iedere cel in jouw lichaam beschikt over een celgeheugen waarin jouw geschiedenis tot in iedere vezel ligt opgeslagen. Tijdens de massages bij Ontmoet Hart & Ziel schonen we dit celgeheugen op om zo blokkades te verwijderen en de energie vrij door jouw lichaam te laten stromen. Ontspanning in je lijf en ruimte in je hoofd en hart, dat is wat onze massages teweegbrengen. Onze massages zijn volledig uniek, net zo uniek als de mens zelf. Samen met de oliën van doTERRA bieden mijn hart en handen rust en stil genieten, volledig op jou afgestemd. De massages zijn voor iedereen geschikt.

Wil je een afspraak maken? Je kunt ons bellen, mailen, of een afspraak maken via ons contactformulier.

Ik wil meer informatie
massage Friesland

Waar vind je onze massagepraktijk?

Voor massage bent u hartelijk welkom bij mij in de Praktijk van Hart & Ziel in Boijl, Friesland, of in de WellNES van de Vlindertuin in Nes waar ik op locatie in samenwerking met Ellen Mosterman massage aanbied.

Maak een afspraak of neem contact op

Over mij

de taal van aanraking/massage zegt zoveel meer dan je zou verwachten. Zowel op geestelijk, emotioneel, fysiek en energetisch niveau werkt aanraking/massage door. Mijn achtergrond ligt in de schoonheidsverzorging en lichaamsmassage, maar binnen mijn werk liep ik steeds vaker tegen protocollen aan die mij weerhielden het mooiste resultaat te bereiken met de mensen die bij mij kwamen. Ik miste wat. Dat was voor mij de aanleiding om mijn hart te gaan volgen. Wanneer ik mij verbond met de innerlijke wijsheid in mijzelf, ontstonden de mooiste resultaten. Daarom begon ik met het aanbieden van holistische massages.

Om mij meer te verdiepen, heb ik meerdere opleidingen gevolgd. Alles samen heeft ervoor gezorgd dat ik nu doe wat ik het liefste doe: kinderen en volwassenen handvaten bieden om weer in verbinding te komen met hun eigen kern en zo rust en welzijn te ervaren.

Lees meer over mij