Massage Friesland bij Ontmoet Hart & Ziel, voor lichaam en geest

Massage Friesland bij Ontmoet Hart & Ziel, voor lichaam en geest

massage Friesland

Massage Friesland: Massagepraktijk Ontmoet Hart & Ziel

Mijn naam is Astrid Verburgt en ik ben eigenaresse van massagepraktijk Ontmoet Hart & Ziel. Die naam staat tegelijk voor mijn missie. Ont-moet Hart & Ziel. Jij moet niets. Ik moedig je aan trouw te zijn aan jezelf. Belangrijk is om te luisteren naar je lichaam, iets wat ik bij iedere behandeling weer doe.

Bij massagepraktijk Ontmoet Hart & Ziel kan je genieten van een heerlijke ontspannende massage. Even een lekker momentje voor jezelf. Door het gebruik van etherische oliën wordt de massage geheel afgestemd op jouw wensen, maar ook op jouw lichaam en energie. Fysieke blokkades worden opgeheven, maar dat geldt ook voor de emotionele. Een massage bij Ontmoet Hart & Ziel is volledig op maat gemaakt, iedere massage is dan ook anders.

Stress wordt uit het lichaam gedreven en maakt ruimte voor energie op verschillende niveaus, namelijk fysiek, energetisch, geestelijk en emotioneel.

Het is steeds weer bijzonder te ervaren wat een massage met oliën in korte tijd voor een mens kunnen doen. Lees hier meer over ervaringen van andere klanten. Kom het gerust zelf eens ervaren en maak een afspraak.

Afspraak maken

Tarieven

Iedere massage die ik geef is altijd op maat en helemaal op jouw lichaam en energie afgestemd. Je kunt kiezen uit een massage van 30 minuten tot en met 75 minuten.

  • Holistische massage 30 minuten - € 39.-
  • Holistische massage 45 minuten - € 55.-
  • Holistische massage 60 minuten - € 69.-
  • Holistische massage 75 minuten - € 85.-

Onlangs heb ik een massage met de doTerra oliën ontvangen van Astrid. Al in de eerste minuten had ik een bijzondere ervaring die nog lang heeft doorgewerkt. De massage heeft me diepe ontspanning gebracht en me daarnaast op een dieper niveau in verbinding gebracht met mijzelf. Helend en transformerend. Dank je Astrid! Ik kom zeker weer en kan deze massage van harte aanbevelen! - Silver

Meer recensies lezen? Klik dan hier.

Massage Friesland bij Ontmoet Hart & Ziel, voor lichaam en geest

Krijg weer energie

We hebben er allemaal wel eens last van. Geen energie, geen puf om dingen te ondernemen. Het liefst blijven we de hele dag lekker met een kleedje en een kop thee op de bank. Het overkomt ons allemaal wel eens. Bij de meeste mensen is dit tijdelijk en na een dagje tot rust komen zijn zij weer volledig opgeladen. Bij anderen lijkt de energie te zijn vervlogen. Hoeveel fruit je ook eet, hoeveel beweging je ook krijgt, je voelt je steeds maar moe. Bij Ontmoet Hart & Ziel komen regelmatig mensen langs die hier last van hebben. De energie is op. Met een massage kan de energiebalans weer hersteld worden. Een massage zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren, wat ze soepeler maakt maar ook ervoor zorgt dat blokkades opgeheven worden. Je voelt je weer fitter en blijer.

Afspraak maken?

Vul dit formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak met je te maken. Ook voor vragen mag je gerust dit formulier gebruiken.

  • Klokkeweg 19
    8392 NR Boijl
  • +31 6 16341226
  • KvK: 55810624
  • BTW: NL001187751B05