Test

Massagepraktijk

massagepraktijk

Massagepraktijk Ontmoet Hart & Ziel: ontspannend, helend, en een moment rust voor jezelf

Gun jij jezelf wel eens de tijd om te luisteren naar wat jouw lichaam te vertellen heeft? Gezond zijn = heel zijn. En om heel te kunnen zijn, moet je bij je eigen innerlijke bron zien te komen. Alleen van binnenuit kun je heelheid bereiken. En je gezondheid verbeteren. Ik ben Astrid Verburgt en met mijn massagepraktijk bied ik holistische massages aan om mensen te helpen bij hun innerlijke bron te komen. Zo help ik mensen op een natuurlijke manier te verlossen van stress. Is je lichaam in balans? Dan stroomt de energie vrijelijk door je lichaam. Maar wanneer er blokkades zijn, stagneert de stroom van energie door je lichaam. Met mijn massagepraktijk werken we zowel op de spieren als op de energiestromen van het lichaam.

Massagepraktijk voor holistische massage

De term holistisch komt van het griekse 'holos'. Dit betekent heelheid. Bij Ontmoet Hart & Ziel staat het zelfhelend vermogen van je lichaam centraal. Iedere cel in het lichaam heeft een celgeheugen waarin jouw geschiedenis tot in iedere vezel ligt opgeslagen. Tijdens de massages bij onze massagepraktijk proberen we het celgeheugen op te schonen. We gaan hierbij uit van het geheel. We lossen blokkades op en zorgen ervoor dat energie weer vrijuit kan stromen. Zo zorgen we voor ontspanning in je lijf en ruimte in je hoofd en hart. Onze massages zijn altijd uniek, net zo uniek als de mens zelf. Samen met de oliën van doTERRA bieden mijn hart en handen rust en stil genieten, volledig op jou afgestemd. De massages zijn voor iedereen geschikt.

Wil je een afspraak maken? Je kunt ons bellen, mailen, of een afspraak maken via ons contactformulier.

Ik wil meer informatie
holistische massage

Waar vind je onze massagepraktijk?

Voor massage bent u hartelijk welkom bij mij in de Praktijk van Hart & Ziel in Boijl, of in de WellNES van de Vlindertuin in Nes waar ik op locatie in samenwerking met Ellen Mosterman massage aanbied.

Maak een afspraak of neem contact op

Over mij

De taal van aanraking/massage vertelt veel meer dan je waarschijnlijk zou verwachten. Zowel op geestelijk, emotioneel, fysiek en energetisch niveau werkt aanraking/massage door. Ik heb een achtergrond in de schoonheidsverzorging en lichaamsmassage, maar binnen dit vakgebied liep ik steeds vaker tegen protocollen aan die mij tegenhielden het mooiste resultaat te behalen voor de mensen waar ik mee werkte. Ik miste iets en besloot mijn hart te volgen. Wanneer ik mij verbond met de innerlijke wijsheid in mijzelf, ontstonden de mooiste resultaten. Daarom begon ik met het aanbieden van holistische massages.

Om mij meer te verdiepen, heb ik meerdere opleidingen gevolgd. Alles samen heeft ervoor gezorgd dat ik nu doe wat ik het liefste doe: kinderen en volwassenen handvaten bieden om weer in verbinding te komen met hun eigen kern en zo rust en welzijn te ervaren.

Lees meer over mij