Test

Aroma's/oliën

Aroma's/oliën

Werken met mooie natuurlijke producten

Aromatherapie is een vorm van helen met behulp van de natuur door gebruik te maken van etherische oliën ten behoeve van fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Etherische oliën zijn organische verbindingen onttrokken uit planten die krachtige eigenschappen hebben. Aromatherapie is een effectieve manier om gezondheid en welzijn te ondersteunen zonder negatieve bijwerkingen. Etherische oliën zijn extracten van bloemen, blad, schors, vruchten, zaden of wortels van een boom of plant. Ze ontstaan door het proces van stoomdestillatie of koude persing. De olie is zeer geconcentreerd. Eén druppel olie bevat al de meest krachtige helende bestanddelen van de plant.

Gezond zijn en gezond blijven is onze grootste rijkdom. Hoe kunnen we zelf bijdragen aan ons welvaren.

DoTERRA is 100% zuivere en pure etherische olie. Een holistische manier van zelfzorg door middel van het gebruik van olie en/of supplementen om in balans te blijven en in je kracht te staan. Als je de krachtige werking van de oliën zelf ervaart dan begrijp je meteen waarom doTERRA haar weg al in vele gezinnen gevonden heeft.

Met ruime ervaring als holistisch en energetisch massagetherapeut zet ik de olie in tijdens massages. Het is steeds weer bijzonder te ervaren wat de massage samen met de olie in korte tijd doet voor mensen.

DoTerra in het dagelijks leven:
Fysieke klachten zijn een signaal van het lichaam. Ze kunnen het gevolg zijn van emotionele klachten en onbalans, bewust of onbewust, die als een te zwaar pakketje op je schouders liggen. Als we kijken naar de helende werking van etherische oliën, zien we dat je op verschillende manieren een olie kunt kiezen. Olie kan ingezet worden om de fysieke klacht te verlichten en je ook fysiek daardoor prettiger te voelen. Het kan ook ingezet worden om ondersteuning te bieden op emotioneel, mentaal of spiritueel gebied. Wanneer we onszelf een beetje kwijtraken dan ' voelen' we de emotie niet maar dan 'worden' we de emotie (ik ben boos, bang, verdrieting etc.) en je ervaart de fysieke pijn of onbalans. Olie kan ondersteunen om beter bij jezelf te blijven en er van een afstand naar te kunnen kijken zonder ermee samen te vallen (ik ervaar boosheid, angst, verdriet etc.). Als we beter kunnen kijken naar de emoties zal het fysieke ongemak afnemen.
Er zijn verschillende manieren om olie te gebruiken. Het kan in de diffuser, fysiek door het verdund bijvoorbeeld onder de voeten, op polsen oid aan te brengen, of door middel van massage. Ik bied een 'massage op maat', precies met de kloppende olie, waardoor welZijn ervaren kan worden.

Wil je meer informatie over de etherische olie van DoTerra, stel gerust je vraag!

ter inspiratie

Aroma's/oliën

Birch/Berk, de olie van support

Ook wel de "vrouwe van het woud" genoemd. Ze buigt maar ze breekt niet. De berk kan gemiddeld 80 jaar oud worden. Ze groeit op plekken waar andere bomen niet zo lekker gedijen. Haar bladeren rotten makkelijk en maken daarmee de bodem vruchtbaar. Een vruchtbare plek waar anderen dankzij haar mooi en sterk kunnen zijn. Ze is een echte "gever". Zij, en dus ook de Birch-olie, ondersteunen bij het doorbreken van oude patronen, het loslaten. Aarden, je innerlijke kracht aanspreken, staan voor waar je in gelooft. Speciaal in situaties waar angst voor verlies is of angst de ander pijn te doen door eigen keuzes te maken. Deze mooi witte boom met haar groene sluiers laat flexibiliteit zien. Bemoedigend als je er alleen voor staat, behulpzaam bij het aannemen van de ondersteuning van anderen waar die geboden en/of passend is. Ze laat je de onafhankelijkheid ervaren, in vertrouwen dat er altijd voor je gezorgd wordt.
Kortom, een hele fijne metgezel op het levenspad en bijzonder mooi om in te zetten, want iedereen heeft wel eens een duwtje nodig.

Aroma's/oliën

Emotie en oliën;
Motivate, Cheer, Passion, Console, Peace en Forgive,

Overgave.

“Alles wat je volledig aanvaardt brengt je vrede. Dat is het wonder van overgave” (Eckhart Tolle). Aanvaard jij alles wat er zich in jouw leven voordoet moeiteloos? We hebben allemaal onze wensen en dromen. Nee; dromen zijn zeker geen bedrog maar soms heeft het universum hele andere plannen met ons en hebben we niet alles in de hand. Het is mens-eigen om eerst alles uit de kast te halen om je dromen waar te maken. Blik op oneindig en vooral de focus houden! Maar waarop eigenlijk? Op je ambities? Op je daden en je doen die maken dat je goed en gelukkig oud kunt worden? Een statement dat we van huis uit meekregen. Maar wat nou als er een kink in de kabel komt; accepteer je dan ook moeiteloos dat het vanaf dat moment toch iets anders gaat dan je gedacht had? De moed hebben en de uitdaging aangaan om je dromen ook weer los te laten als het leven dat van je vraagt, zelfs als je (nog) geen inzicht hebt in wat het je zal brengen. Kun je dan rust en aanvaarding vinden in jezelf en in de dingen van alle dag? Ik hoor vaak mensen daar heel gemakkelijk over spreken. Ik daag je uit om eens dieper te kijken; gaat het inderdaad zo zorgeloos en moeiteloos? Ik heb net als vele anderen ervaren hoe het is om opeens een hele andere koers te varen. Het vroeg aanvankelijk veel inzet en energie om het oude los te laten. Mezelf overgeven aan de nieuwe weg van mijn bestaan, het nieuwe omarmen, me nog meer verbinden met de natuur waar ik zovele antwoorden gevonden heb en “dankzij” alles een nog groter respect voor het leven kreeg. Zo moeiteloos is het niet altijd gegaan. Ik heb ervaren dat het moment van werkelijke acceptatie mij de overgave en ruimte gaf om te groeien.

“Het is niet het geluk dat mij dankbaar maakt maar de dankbaarheid die mij gelukkig maakt”. En dat te voelen en ten diepste ervaren brengt vrede en vrijheid. Vrede ervaren is je verbonden voelen met jezelf en daarmee kun je OVERGAVE ten volle leven en van het leven genieten, in elke vorm en met wat er ook maar op je pad komt. Leef het leven!, “remember who you truly are” en ontmoet je hart en ziel.

De kit “Essential Aromatics” (met de oliën Console, Peace, Motivate, Forgive, Passion en Cheer) is een ontzettend waardevolle ondersteuning hierin. De namen spreken voor zich; Breng de gewenste olie aan op je polsen, je hart of je keelgebied. Deze set is verkrijgbaar in flesjes van 5 ml of in een handige roller van 10ml om lekker makkelijk mee te nemen in je tas. De oliën zijn ook los verkrijgbaar.

Aroma's/oliën

Zelf je olie bestellen?

ESSENTIËLE OLIËN BESTELLEN MET 25% KORTING

De meest voordelige manier om je oliën in huis te halen.

Je kunt oliën direct via deze site, ga naar contact en stuur mij een bericht, of via http://mydoterra.com/hartenolie kopen. Maar wanneer je nu al weet dat je waarschijnlijk dit jaar meer dan één olie wilt bestellen dan ben je voordeliger uit met het openen van een wholesale account. Dat is een lidmaatschap waarbij je het gehele jaar 25% korting krijgt op al je aankopen.

Je kunt op 2 manieren direct bestellen:

  • Betaal € 25,- om je 25% kortingsaccount te openen en selecteer de oliën die je wilt hebben voor je eerste bestelling. Of…
  • Start je account met een starterskit, betaal geen extra €25,-.
    • Maandelijkse opties voor gratis producten;
    • Het hele jaar door 25% korting;
    • 10-30% van je aankoopbedrag + verzendkosten terug in punten waarmee je nieuwe oliën kunt shoppen.

Als je contact opneemt, kan ik je vragen beantwoorden of het account voor je aanmaken.

contact

Meer informatie?