Test

Aroma's/oliën

Aroma's/oliën

Werken met mooie natuurlijke producten

Aromatherapie is een vorm van helen met behulp van de natuur door gebruik te maken van etherische oliën ten behoeve van fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Etherische oliën zijn organische verbindingen onttrokken uit planten die krachtige eigenschappen hebben. Aromatherapie is een effectieve manier om gezondheid en welzijn te ondersteunen zonder negatieve bijwerkingen. Etherische oliën zijn extracten van bloemen, blad, schors, vruchten, zaden of wortels van een boom of plant. Ze ontstaan door het proces van stoomdestillatie of koude persing. De olie is zeer geconcentreerd. Eén druppel olie bevat al de meest krachtige helende bestanddelen van de plant.

Gezond zijn en gezond blijven is onze grootste rijkdom. Hoe kunnen we zelf bijdragen aan ons welvaren.

DoTERRA is 100% zuivere en pure etherische olie. Een holistische manier van zelfzorg door middel van het gebruik van olie en/of supplementen om in balans te blijven en in je kracht te staan. Als je de krachtige werking van de oliën zelf ervaart dan begrijp je meteen waarom doTERRA haar weg al in vele gezinnen gevonden heeft.

Met ruime ervaring als holistisch en ayurvedisch massagetherapeut zet ik de olie in tijdens massages. Het is steeds weer bijzonder te ervaren wat de massage samen met de olie in korte tijd doet voor mensen.

DoTerra in het dagelijks leven:
Fysieke klachten zijn een signaal van het lichaam. Ze kunnen het gevolg zijn van emotionele klachten en onbalans, bewust of onbewust, die als een te zwaar pakketje op je schouders liggen. Als we kijken naar de helende werking van etherische oliën, zien we dat je op verschillende manieren een olie kunt kiezen. Olie kan ingezet worden om de fysieke klacht te verlichten en je ook fysiek daardoor prettiger te voelen. Het kan echter ook ingezet worden om ondersteuning te bieden, om inzicht te krijgen wat zich in je hart afspeelt. Wanneer we in onze eigen kracht staan zijn we in staat om emoties te voelen en er naar te kijken. Wanneer we onszelf een beetje kwijtraken dan ' voelen' we de emotie niet maar dan 'worden' we de emotie (ik ben boos, bang, verdrieting etc.). Olie kan dan ingezet worden er om er van een afstand naar te kunnen kijken zonder ermee samen te vallen (ik ervaar boosheid, angst, verdriet etc. en hoe komt dat). Als we beter kunnen kijken naar de emoties zal het fysieke ongemak afnemen.
Er zijn verschillende manieren om olie te gebruiken. Het kan in de diffuser, fysiek door het verdund bijvoorbeeld onder de voeten, op polsen oid aan te brengen, of door middel van massage. Ik vind het bijzonder om een 'massage op maat', precies met de kloppende olie, aan te bieden waardoor welZijn ervaren kan worden.

Wil je meer informatie over de etherische olie van DoTerra, stel gerust je vraag!

Meer informatie?