Test

Aroma's

Aroma's

Werken met mooie natuurlijke producten

Aromatherapie is een vorm van helen met behulp van de natuur door gebruik te maken van etherische oliën ten behoeve van fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Etherische oliën zijn organische verbindingen onttrokken uit planten die krachtige eigenschappen hebben. Aromatherapie is een effectieve manier om gezondheid en welzijn te ondersteunen zonder negatieve bijwerkingen. Etherische oliën zijn extracten van bloemen, blad, schors, vruchten, zaden of wortels van een boom of plant. Ze ontstaan door het proces van stoomdestillatie of koude persing. De olie is zeer geconcentreerd. Eén druppel olie bevat al de meest krachtige helende bestanddelen van de plant.

Gezond zijn en gezond blijven is onze grootste rijkdom. Hoe kunnen we zelf bijdragen aan ons welvaren.

DoTERRA is 100% zuivere en pure etherische olie. Een holistische manier van zelfzorg door middel van het gebruik van olie en/of supplementen om in balans te blijven en in je kracht te staan. Als je de krachtige werking van de oliën zelf ervaart dan begrijp je meteen waarom doTERRA haar weg al in vele gezinnen gevonden heeft.

Met ruime ervaring als holistisch en ayurvedisch massagetherapeut zet ik de olie in tijdens massages. Het is steeds weer bijzonder te ervaren wat de massage samen met de olie in korte tijd doet voor mensen.

Meer informatie?