Test

Over mij

Dank je wel dat je aandacht hebt voor mijn site. Ontmoet Hart & Ziel  ondersteunt je om op een toegankelijke en eenvoudige manier jouw intenties neer te zetten en ze met hart en ziel te leven. Dit doe ik met zowel kinderen als volwassenen.

Over mij

Mijn kinderen lieten mij zien waar de behoeftes en wensen van kinderen liggen

Het leidde er toe dat ik in 1999 mede oprichtster was van de stichting "De Wereld dat ben Jij" met als doelstelling het organiseren van workshops voor kinderen om ze het verschil te laten ervaren tussen wie je denkt dat je bent en wie je werkelijk bent. Een mooie periode waarin wij kinderen, ouders en leerkrachten handvatten mochten bieden.

Redenen voor de komst van de kinderen waren verschillend maar denk aan hoogsensitiviteit, pesten, ADHD, niet willen leven, dyslexie etc.

Na die periode heb ik een switch gemaakt naar de commerciële branche met een commerciële visie. Ik heb als zelfstandig ondernemer mijn eigen salon "Meer dan Mooi - natuurlijk welzijn" opgericht. Ik kreeg de uitdaging een nieuwe Spa en Wellness op Ameland handen en voeten te geven en stapte vervolgens over naar een functie van wellnessmanager bij een luxe resort in Beetsterzwaag.

Ik ontmoette mensen met uiteenlopende klachten en vragen en merkte dat als ik mij verbond met de diepe wijsheid in mezelf en ik afweek van protocollen, de meest wonderlijke resultaten ontstonden.

Elke keuze is goed...

Ik ontdekte dat ik uiteindelijk terug kwam bij de visie waarmee ik al werkte met al die mooie kinderen in 1999. Alle mooie commerciële uitdagingen hebben bijgedragen aan mijn ontwikkeling. Mede daardoor heb ik mijn intenties scherper kunnen neerzetten en heb ik Ontmoet Hart & Ziel met al haar mogelijkheden op mijn manier ontmoet.

Ont-moet Hart& Ziel is mijn motto. Jij moet niets. Ik moedig je aan trouw te zijn aan jezelf. Mijn aanbod bestaat uit een gevarieerd programma waarin er voor kinderen en volwassenen verschillende manieren zijn om hun intenties neer te zetten. Of je er voor kiest om dat te doen door een HartenKind-dag te volgen, de Helende Harp of het gebruik van doTERRA etherische oliën  en /of Massage is aan jou. Elke keuze is goed, 100% Hart & Ziel.

Per item kun je de informatie vinden. Kijk rustig rond op mijn site, en mocht je vragen hebben, feel free, stel je vraag!