Test

Over mij

Dank je wel dat je aandacht hebt voor mijn site. Ontmoet Hart & Ziel ondersteunt je om op een toegankelijke en eenvoudige manier jouw intenties neer te zetten en ze met hart en ziel te leven. Mijn holistische massages zijn ontspannend en helend en een moment van rust voor jou.

Over mij

Massage / aanraking is een taal, en zegt meer dan je denkt!

In 1999 was ik mede oprichtster van de stichting "De Wereld dat ben Jij". De doelstelling was het organiseren van workshops voor kinderen om ze het verschil te laten ervaren tussen wie je denkt dat je bent en wie je werkelijk bent. Een mooie periode waarin ik kinderen en hun ouders puur en zuiver, vanuit hun enorme kracht maar ook hun diepste pijn leerde kennen. Redenen voor de komst van de kinderen waren verschillend maar denk aan hoogsensitiviteit, pesten, ADHD, niet willen leven, dyslexie etc. Kinderen en ouders werden zich bewust van het belang van het erkennen van kwaliteiten en talenten en hoe ze ook vanuit je hart te leven. Vanuit deze visie bied ik de huidige kindermassage aan. Het is een manier voor kinderen om dieper bij hun eigen waarheid en wensen te komen en ze vanuit rust te leven.

De taal van aanraking/massage zegt meer dan je misschien zou denken; zowel op fysiek, geestelijk, emotioneel en energetisch niveau. Holistische massage is een middel om tot ontspanning en heling te komen . Mijn achtergrond is Schoonheidsverzorging en Lichaamsmassage. Binnen dat vakgebied merkte ik steeds vaker dat het moeilijk werd om binnen de protocollen te blijven werken. Ik miste nog iets. Ik ontmoette mensen met uiteenlopende klachten en vragen en merkte dat als ik mij verbond met de innerlijke wijsheid in mezelf en ik afweek van protocollen, de meest mooie resultaten ontstonden. Hierin heb ik mijn hart gevolgd.

Om me meer te kunnen verdiepen en breed te kunnen werken heb ik diverse opleidingen gevolgd; Kinderyogadocent en facilitator Deugdenproject bij Dolfijn Wellness Amsterdam. Polariteitsmassage en Reflexzone massage bij de Bodywork Academie. Ontspanningsmassage en Ayurvedische massage bij de Saswitha Stichting voor Yoga en Wijsbegeerte, Opleiding Massagetherapeut aan de Hogeschool voor Ayurveda Geneeskunde in Nijmegen. Opleiding IET®– Integrated Energy Therapy. IET® in Drachten. Ik verdiepte mij in de Aromatherapie en werk met de meest pure en zuivere olie van doTERRA. Jaartraining Shaman Rituals en de masterclass Soul Retrieval bij Marycke Groot.

Alles samen heeft gemaakt dat ik doe wat ik het liefste wil doen; kinderen en volwassenen een handvat bieden om weer in verbinding met hun eigen kern te komen en rust en welzijn te ervaren.

Als handen spreken zijn woorden niet nodig

Ont-moet Hart & Ziel is mijn motto. Jij moet niets. Ik moedig je aan trouw te zijn aan jezelf. Elke keuze is goed, 100% Hart & Ziel.

Kijk rustig rond op mijn site, en mocht je vragen hebben, feel free, stel je vraag!