Test

Over mij

Dank je wel dat je aandacht hebt voor mijn site. Ontmoet Hart & Ziel ondersteunt je om op een toegankelijke en eenvoudige manier jouw intenties neer te zetten en ze met hart en ziel te leven. Dit doe ik met zowel kinderen als volwassenen.

Over mij

Massage / aanraking is een taal, en zegt meer dan je denkt!

Ik ontdekte dat, nadat ik in 1999 mede oprichtster was van de stichting "De Wereld dat ben Jij" met als doelstelling het organiseren van workshops voor kinderen om ze het verschil te laten ervaren tussen wie je denkt dat je bent en wie je werkelijk bent. Een mooie periode waarin ik kinderen en hun ouders puur en zuiver, vanuit hun enorme kracht maar ook hun diepste pijn leerde kennen. Redenen voor de komst van de kinderen waren verschillend maar denk aan hoogsensitiviteit, pesten, ADHD, niet willen leven, dyslexie etc.

Met als achtergrond de opleiding "Schoonheidsverzorging & lichaamsmassage", maakte ik na die periode een switch naar de commerciële branche. Ik heb met veel plezier mijn eigen praktijk "Meer dan Mooi - natuurlijk welzijn" vorm gegeven. Toen kwam de uitdaging een nieuwe Spa en Wellness op Ameland handen en voeten te geven en vervolgens stapte ik over naar een functie van wellnessmanager bij een luxe resort in Beetsterzwaag.

Ik ontmoette mensen met uiteenlopende klachten en vragen en merkte dat als ik mij verbond met de diepe wijsheid in mezelf en ik afweek van protocollen, de meest wonderlijke resultaten ontstonden. Ik ontdekte dat de taal van massage enorm krachtig is op zowel geestelijk, emotioneel, fysiek als energetisch niveau.

Als handen spreken zijn woorden niet nodig

Het bracht me uiteindelijk terug bij de visie waarmee ik al werkte met al die mooie kinderen in 1999. Kinderen zijn grote leermeesters, samen met de mooie commerciële uitdagingen heeft het bijgedragen aan mijn ontwikkeling. Mede daardoor heb ik mijn intenties scherper kunnen neerzetten en heb ik Ontmoet Hart & Ziel met al haar mogelijkheden op mijn manier ontmoet.

Hierin heb ik mijn hart gevolgd. Mijn aandacht gaat uit naar het algeheel welzijn van zowel kinderen als volwassenen. Om me meer te kunnen verdiepen heb ik de opleiding Massagetherapeut aan de Hogeschool voor Ayurveda Geneeskunde gevolgd, de opleiding KinderDeugdenyoga docent en IET® – Integrated Energy Therapy. Ik heb mij verdiept in de Aroma's en werk o.a. met de mooie olie van doTERRA. Alles samen heeft gemaakt dat ik doe wat ik het liefste wil doen; kinderen en volwassenen een handvat bieden om welzijn en geluk te ervaren.

Ont-moet Hart & Ziel is mijn motto. Jij moet niets. Ik moedig je aan trouw te zijn aan jezelf. Elke keuze is goed, 100% Hart & Ziel.

Kijk rustig rond op mijn site, en mocht je vragen hebben, feel free, stel je vraag!