Test

Reviews

Hoe het kan weet ik niet, maar ik heb het idee dat door de massage dingen gaan stromen en er creativiteit komt.
Dus heel erg bedankt voor vandaag!

Esther Oldeberkoop

Van "Ziel tot Ziel", wat een mooi moment. Het was fijn om jouw handen te ervaren, jouw handen "weten".
De energie blijft stromen. Dank je wel.

Inge Noordwijk

Fantastisch! "Wat is er veel gebeurd; het leven is goed"

Jelte Haren

Beste Astrid, nogmaals bedankt voor de fijne massage en de scherpe analyse na afloop. Was bijzonder. Het heeft gisteren nog goed doorgewerkt. Heel fijn, graag tot de volgende keer,

Lenneke Dordrecht

Te Lang mee gewacht; een massage voor mezelf plannen. Ontmoet Hart&Ziel is een aanrader. Geweldige massage met speciaal op jou afgestemde oliën!
#massage#stressrelief#wellbeing#zorggoedvoorjezelf#gezondblijven#genieten#opladen#

Janet Veenbaas Groningen

Dank voor de fijne en deskundige behandeling. Het heeft me goed gedaan.


René Dijkstra


Bedankt voor de heerlijke nieuwe fase. Vandaag een waardevolle massage mogen ontvangen door Astrid. Stukje verder op mijn pad van ont-wikkeling.

Janneke Bos

Onlangs heb ik een massage met de doTerra oliën ontvangen van Astrid. Al in de eerste minuten had ik een bijzondere ervaring die nog lang heeft doorgewerkt. De massage heeft me diepe ontspanning gebracht en me daarnaast op een dieper niveau in verbinding gebracht met mijzelf. Helend en transformerend. Dank je Astrid! Ik kom zeker weer en kan deze massage van harte aanbevelen!

Leela Kallenkotte

A la minute voelde ik de energie via mijn voeten mijn lijf instromen. Verrast was ik. En na jaren energiewerk ontvangen en schenken is er toch een seconde die lichte twijfel. "He zou dat kunnen dat IK DAT VOEL?" Het was ontroerend. Ik werd vervuld, opgeladen en ontlast.
En de dagen erna ontsnapte mij een diepe vermoeidheid.
Van op wilskracht bewegen naar vanuit diep vertrouwen bewegen. Dat was het geschenk.

DANK

Caroline Zutphen

Begin dit jaar heeft Astrid me uitgenodigd op haar workshop doTERRA waarin ze uitleg gaf over de oorsprong, achtergronden en specifieke werking van de verschillende oliën van dit prachtige merk. Mijn interesse in doTERRA bestond al een tijdje. Astrid vertelde me regelmatig haar positieve ervaringen met de oliën, maar na de workshop is mijn belangstelling voor doTERRA alleen maar groter geworden. Astrid wist haar brede kennis helder neer te zetten en door alles heen klonk haar enthousiasme dat ze moeiteloos op mij wist over te brengen. Inmiddels ben ik ook een aantal oliën gaan gebruiken en ik ben bijzonder onder de indruk van de puurheid en het effect dat het heeft, zowel fysiek als op dieper niveau. Zowel bij mijzelf als bij mijn kinderen. Bedankt Astrid........blijf delen!!

ELLEN

DoTERRA

Astrid heeft op 21 december 2016 op één van haar harpen gespeeld op de kerstbijeenkomst van Parkinsoncafé Leeuwarden in de Huizumer Kerk te Leeuwarden. De muziek was mooi! Astrid wist prachtige klanken uit de harp te halen en creërde een subtiele sfeer. Het was muisstil in de kerk, iedereen had alle aandacht voor haar, de klanken gaven en bepaalde ontspanning. Bedankt Astrid voor je harpspel en veel succes met je "Hart & Ziel".

THEA RIEMERSMA-KOSTER

Namens Parkinson Cafe Leeuwarden

Optreden van Astrid met de harp in het verpleeghuis Astrid is bij ons in het verpleeghuis geweest om in de huiskamers waar mensen met dementie wonen te spelen op haar harp. De bewoners werden geraakt door het optreden. Astrid nodigde bewoners uit om de harp te beroeren met hun handen en mee te spelen met haar. Er werd emotioneel gereageerd en er werd aandachtig geluisterd naar de prachtige klanken van de harpmuziek. Je doet het ook op een zéér respectvolle manier! Bewoners werden rustig door het prachtige spel. Ook de medewerkers werden geraakt over datgene wat er gebeurde met de bewoners. Astrid, het was een zéér bijzonder optreden en we hopen je snel weer te zien op Ikenhiem

THEA KOOISTRA Welzijnscoach Ikenhiem

In vind kinderyoga rustgevend en Astrid bedenkt altijd leuke opdrachtjes om te doen. Ik vind het altijd zo jammer als het afgelopen is. Kinderen die het moeilijk vinden om te ontspannen moeten hier zeker aan meedoen.

EVA MOSTERMAN

Kinder yoga
Reviews

ANNONIEM Jeugdhulp