Test

Hartenkind - Het boek

Lieve toekomstige lezer,

HartenKind heeft al heel wat harten veroverd! Je kunt het direct bij mij bestellen met een persoonlijke boodschap voor jou, of via bol.com.

Hartenkind - Het boek

Een boek voor kinderen van 5 tot 105

Voel hoe je zelf beter vanuit je hart kunt leven en anderen dichter bij hun hart brengt. Als de boodschap beklijft wordt het bewustzijn groter, het leven moeitelozer en gelukkig. HartenKind is een boek voor kinderen van 5 tot 105. Aandacht voor jezelf en de ander vanuit eigen kwaliteit en talent en ondersteunt door pure etherische oliën, yoga en de deugden als handvat. Ze zijn toepasbaar in het gezin, in relaties, op scholen en op de werkvloer. Het zijn eye-openers voor iedereen die wil werken aan persoonlijke ontwikkeling en een andere kijk op zichzelf en relaties. Voor ouders, en professionals zoals (kinder)yogadocenten, therapeuten, coaches en leerkrachten die op ontspannen en diepgaande wijze hun kennis en kunde in de omgang met kinderen en anderen willen verbreden.

Laat je meevoeren in de verhalen van Rosa. Ze zijn waar, hebben een bijzondere boodschap en laten zien hoe etherische oliën, yoga en deugden ondersteunend zijn in ons bestaan. Wanneer je de QRcode download, lees ik je de verhalen voor op de harp.

Astrid.

©2019 Astrid Reitsma – Verburgt

Illustraties; Carla Knijn - Voerman

Bestel het boek