Test

Hart & Ziel, praktijk voor Massage en Heelwording

Hart & Ziel, praktijk voor Massage en Heelwording

HOLISTISCH ENERGETISCHE MASSAGE

Gun jezelf een moment om te luisteren naar wat je lichaam te zeggen heeft.

Gezondheid = heel zijn.
Heel zijn is leven vanuit je eigen innerlijke bron. Alleen van binnenuit kun je je eigen heelheid bereiken en daarmee gezondheid.
Bij een energetische massage werken we vanuit de bron en wordt het lichaam op een natuurlijke manier van stress bevrijdt. Als er balans is stroomt de energie vrijelijk door je heen. Als er blokkades zijn stagneert het en kunnen klachten ontstaan. Energie is altijd in beweging, onze constitutie is van dag tot dag verschillend.
De holistisch energetische massage gaat uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Als je lichaam je huis is, dan moet het onderhouden worden. Iedere cel in je lichaam heeft een celgeheugen. Tot in iedere vezel ligt jouw geschiedenis opgeslagen. Het is ondersteunend en soms ook nodig om alle niet dienende informatie, die het lichaam in de loop der tijd verzameld heeft, op te ruimen. Dat kan op alle niveau’s zijn, (fysiek, energetisch, geestelijk, emotioneel). Ontspanning in je lijf, rust in je hoofd en ruimte in je hart. Holistisch energetische massage is net zo uniek als de mens zelf. Geen massage is het zelfde. Mijn hart en handen bieden samen met de krachtige oliën rust en stil genieten, helemaal afgestemd op jou. De helende kracht van aangeraakt worden; ontladen en opladen. Thuiskomen bij jezelf is een waardevol moment van opnieuw verbinden met jezelf.
Holistisch energetische massage is voor iedereen geschikt.

Waar kunt u afspreken?
Voor massage bent u hartelijk welkom bij mij in de Praktijk van Ontmoet Hart & Ziel in Boijl, of in de WellNES van de Vlindertuin in Nes waar ik op locatie in samenwerking met Ellen Mosterman - NaturEl massage aanbied. Voor een afspraak, klik hier, ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op, of maak telefonisch een afspraak.

Hart & Ziel, praktijk voor Massage en Heelwording

Reis voor de ziel

Tijd nemen … om te Luisteren, om los te laten, om in het niet weten en leegte te stappen , om te "zien", om te ervaren.

Wat is jouw vraag of wat is jouw verlangen?

Een zielsreis richt zich op de spirituele oorzaak van beperkingen, ziekte of pijn. Bewust of onbewust leven we niet alleen de weg naar buiten (ons fysieke, maatschappelijke, persoonlijke welzijn) maar ook de weg naar binnen, naar ons hart en ziel. Als er geen goede balans is, vergeten we onszelf en richten we ons automatisch naar buiten. We zoeken ons “heil” in de medische wereld bij fysieke klachten, of we vinden houvast in gezin, partners, banen, etc. En ondanks dat blijft soms het gevoel dat er nog iets nodig is om het leven te leven zoals je zou willen – zoals het bedoeld is. Een zielsreis is het verhaal van jouw ziel, een gesprek met je authentieke Zelf. Het brengt heling. Het kan voor opschoning zorgen, en/of het brengt je terug bij de essentie, scherpt je visie aan en brengt verheldering. Wat belangrijk is dient zich aan.

Waarom zou je een reis voor de ziel maken?

* Bij klachten van (over)vermoeidheid, stress of burn out. * Wanneer je weinig of geen verbinding ervaart. * Als je teveel vanuit je hoofd leeft. * Wanneer emoties overheersen. * Dissociatie. * PTTS.

Wat doe jij in deze sessie?

Jij hoeft niets te doen, je bent gewoon aanwezig. Ik werk met de drum. De drum brengt diepe ontspanning. Je hoeft even niet te denken, je mag zijn met wat er is. In jouw authentieke Zelf beschik je over inzichten en antwoorden. Ik luister met aandacht en ben als het ware een vertaler.

Leven vanuit bezieling en met wijsheid is leven van hartenwens naar zielsgeluk.

“Sjamanisme, oftewel “de kunst van het volgen van de beweging van de natuur”, stelt ons in staat ons weer opnieuw te verbinden met de aarde, onszelf, en de wereld om ons heen.” ( Marycke de Groot)