Test

Helende harp

DE HELENDE HARP is een muzikale klankwieg, een holistische benadering van muziek. Het is de trilling en de klank van de harp waarbij mensen tot ontspanning en tot zichzelf komen. Bij deze harpmuziek gaat het niet om het spelen van de noten maar om de muziekervaring en het effect dat dit op mens, dier en omgeving heeft.

Helende harp

Unieke helende eigenschappen

Misschien kent u het effect van de klankschaal met water gevuld. Wanneer de klankschaal zijn klank weergeeft gaat het water bewegen, soms zelfs spetteren. Het menselijk lichaam bestaat voor 70% uit water.

Bij het horen van de klanken van de harp beweegt/resoneert alles in ons lichaam en stroomt de energie. Harpmuziek heeft unieke helende eigenschappen, Holistisch gezien is de harp altijd al het symbool van verlichting en comfort geweest. De rustgevende klanken van de harp kunnen kwaliteit van leven verbeteren, geven ontspanning, geven energie, kalmeren en helen.

Het is mooi om op deze manier bij te dragen aan levensvreugde, het stille genieten of bewustwording.

Helende Harp - "Fluistermomentjes"

Muziek maakt het wonder in ieder mens wakker. Zijn er dingen die boosheid of verdriet brengen of je het gevoel van onmacht geven, dan helpt de harp om ondanks je situatie je innerlijke kracht weer aan te spreken.