Test

nieuws

nieuws

Massage gaat over goed voor jezelf zorgen!

Neem jij ook de tijd om te genieten?

De praktijkruimte in Boijl is een fijne plek om te "Zijn", om tot rust en tot jeZelf te komen, om weer balans te ervaren. Welkom om een moment van rust te ervaren.

Wist je dat Hart & Ziel ook cadeaubonnen heeft? Je kunt ze bestellen, we sturen je de cadeaubon feestelijk verpakt incl. een kleine attentie toe. Wie ga jij verrassen met een cadeaubon?

Wist je dat we ook met spaarkaarten werken? Elke massage ontvang je een sticker, 4 stickers op de kaart is 10% korting op de eerst volgende massage.

Richtlijnen volgens het Rivm

Juist in deze tijden kan massage van grote betekenis zijn. In de praktijk van Hart & Ziel doen er alles aan een gezonde werkomgeving te bieden aan cliënten volgens richtlijnen van het RIVM. Samen kunnen we op deze manier goed voor elkaar en elkaars gezondheid zorgen.

Wij kijken uit naar uw komst!

  • Zowel bij aankomst als vertrek reinigen we onze handen.
  • Het staat u vrij om een mondkapje te dragen.
  • In overleg/op uw verzoek draag ik een mondkapje.
  • U kunt vertrouwen op schone handdoeken en hoezen. Het staat u vrij om een eigen handdoek mee te nemen als dat uw voorkeur heeft.
  • Na iedere afspraak wordt de praktijkruimte gereinigd.
  • Indien u klachten heeft aan de luchtwegen of overige klachten die passen bij COVID19 laat ons dit dan weten. Wij zullen u dan niet masseren. Ook als u gezinsleden heeft met dergelijke klachten. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. We maken gewoon een nieuwe afspraak. Indien wij zelf of onze gezinsleden klachten heb aan de luchtwegen of overige klachten die passen bij COVID19 zullen we eveneens de afspraak annuleren.
  • Mocht ik klachten krijgen voel ik me eveneens vrij om de afspraak te annuleren en een nieuwe afspraak te maken.

Wij vragen U om bij voorkeur met de pin te betalen.

Samen zorgen we zo goed voor elkaar en elkaars gezondheid.
Dank u wel voor uw begrip.